• Zastanawiające informcje Autor: ~pawel-OK [213.238.117.*]
    Witam wszystkich
    Od ponad roku jestem akcjonariuszem LUG. Dziś widząc co się dzieje na indexie postanowiłem zadzwonić do osoby odpowiedzialnej w LUG za relacje inwestorskie i rozmowa ta mnie przeraziła.
    Poinformowano mnie że spółka na przełomie maja i czerwca nie planuje wejść na giełdę tylko termin ten jest terminem zatwierdzenia prospektu emisyjnego czyli już od samego początku od ponad 3 miesięcy uważam że podane informacje są nieprawidłowe. Ponadto jak mnie poinformowano nie wiadomo kiedy nastąpi debiut giełdowy bo jest problem z kapitalizacja i może się okazać że debiut może wcale nie nastąpić bo GPW na to nie zezwoli - co jest oczywiste bo są przecież odpowiednie przepisy regulujące wejście na GPW i specjalnie dla LUG nikt ich nie zmieni.

Powiem tak gdy otrzymałem te informacje to się troszkę załamałem bo nie dość że nabijają akcjonariuszy w butelkę o terminie wejścia na GPW to jeszcze im nie zależy na podniesieniu kursu - bo niby po co tracić pieniądze a o przedstawianiu pozytywnych i dokładnych informacji na temat prospektu i terminów tym bardziej.

Ja po dniu dzisiejszym sprzedaje akcje i dziękuje tej spółce a osoby które uważają że mój post jest nieprawdziwy zapraszam na stronę LUG.COM.PL na relacje inwestorskie tam jest zakładka kontakt i proszę zadać jakieś szczegółowe pytania a na pewno każdy dojedzie do takiego samego zdania.
    Najciekawsze jest to że zdając pytanie jakie forma podejmie działania do ustalenia prawidłowej kapitalizacji otrzymałem informacje że będzie szereg spotkań w tym poprosiłem o podanie jakichś terminów co nie jest przecież żadną tajemnicą i usłyszałem że po ogłoszeniu wyników i początkiem czerwca czyli jak oni zaczną się zastanawiać nad kapitalizacją na poczatku czerwca to Lug wejdzie dopiero na giełdę na jesieni o ile wejdzie.

Pozdrawiam i zapraszam do kontynuowania wątku.
  • Re: Zastanawiające informcje Autor: ~maro66 [94.40.27.*]
    No to Panie Pawle-ok widzę, że sprzedał Pan juz swoje akcje (3000szt.) i co pan zrobi z tak dużą kasą????
  • Re: Zastanawiające informcje Autor: ~Grr [78.9.1.*]
    Przecież to logiczne, że przejscie na rynek głowny to nie jest taka prosta sprawa. Muszą być do tego podstawy. Narazie przedstawili tylko prognozy. Czekamy na wyniki za Q1
  • Re: Zastanawiające informcje Autor: ~pawel-ok [213.238.117.*]
    niestety nie sprzedałem bo jak Pan wie cieszko jest sprzedać 1 mln akcji po 0.25
    ale już zlecenie złozone.

zastanawiające jest to że od czasu kiedy napisałem prawde o której można się dowiedzieć dzwoniąc pod numer dostępny pod linkiem
    http://www.lug.com.pl/pl/22:Kontakt
    i zadać pytanie o kapitalizacje i inne rzeczy o których pisalem sam podejmie decyzje - nagle pojawiło się bardzo dużo postów hmmmm czemu się tak dzije a od ponad tygodnia nie było żadnego nowego postu hmmmmmm czyzby naganiacze ruszyli. proponuje przeczytać regulamin wejści ana gpw a dokładnie paragraf 3 ustęp 2 i 10 a sami dojdziecie do takiego wniosku jak ja.

• Re: Zastanawiające informcje Autor: ~luger [89.72.109.*]
    tak cie wkurwili ze wystawiles po 25 groni i bedziesz siedzial tu kolejny miesiac albo dluzej ?
    genialne
  • Re: Zastanawiające informcje Autor: ~pawek-ok [77.254.219.*]
    I wystarczy popatrzeć na mój opis z rozmowy i okazało się jednak że mam racje spółka nie zamierza wchodzić na giełdę we wskazanym okresie czyli maj - czerwiec a potwierdzeniem jest to co właśnie się dzieje na indeksie LUG kurs sam mówi za siebie i obroty z dnia wczorajszego
    A wszystkim naganiaczom niestety ale trzeba przyznac że do tej pory dobrze im szło do momentu aż wystarczyło zadzownić i usłyszeć oa rzecznika LUG informacje
    HEHEHE ale wszystkich nabili w butelkę. Na dzień dzisiejeszy to już 1,5 roku jak obecywali że wchodza na giełdę i od 1,5 roku nici heheheheheh

powodzenia dla wszystkich szczególnie że korekta się właśnie zaczyna i można sobie z głowy wybić że kapitalizacja będzie 0,32 na kosiec maja.
  • Re: Zastanawiające informcje Autor: ~leszczynsky [31.63.140.*]
    poczytaj sobie co kiedyś pisałem LESZCZYNSKY
  • Re: Zastanawiające informcje Autor: ~ZBYCH [178.37.194.*]
    nawet gdyby na s po 25 gr wystawili 5mln akcji to kursi tak nie zjedzie, widac po zleceniach, ze to straszaki, a kapitalizacje zrobia w 3 sesje, a to co pisze kolo ok to bujda, bo ja tez dzwoniłem i powiedzieli, ze nie udzielaja takich inf i ze szystko jest podawane w komunikatach
  • Re: Zastanawiające informcje Autor: ~luger [89.72.109.*]
    moze kolo dzwonil do ekipy sprzatającej
  • Re: Zastanawiające informcje Autor: ~leszczynsky [31.63.154.*]
    takie info musi przejść najpierw przez system EMITENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    KNF się kłania
[x]
LUG -4,49% 3,40 2025-09-26 15:43:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.