Jeszcze magnef możesz naprawić błąd i odkupić. Rozumiem że jak sprzedawałeś było nerwowo ale co powie Twój kolega jak dojdziemy do 2 zł a przez ciebie sprzedał po 1,2 zł?
w jednym moge sie zgodzic z toba a mianowicie---- punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ,a co oznacza ze jestesmy na innym biegunach,mimo wszystko ktos sie bedzie cieszyl ,ale z drugiej strony skoro tak analizowales powinienes sprzedac na 1.80 przy pierwszym podejsciu,tak jak to jeden z kolegow zrobil,
pozdro
a ja mam jeszcze troszeczkę czasu do emerytury więc potrzymam i zobaczymy . Może jestem niepoprawnym optymistą ale mnie to pachnie dużymi wzrostami w najbliższym czasie:)
dokupię po 1 zl i będę z wami na pokładzie pożyjemy zobaczymy a dla ciekawskich sprzedałem po 1,7 po analizie ......jednak to dobra spolka i kiedys wybije do góry jednak elektorat tutaj jest taki ze wzrost 10% i sprzedaja jak leci widzieliscie smooke shop z 1 do 10 pozdro
magnef---- nie jestem ciekawy po ile sprzedales,kazdy robi co chce !!!!!!!!!!!!,jednakze wyrazilem sie w ten sposob poniewaz przy spadkach i kursie 1.30 sam twierdziles ze sie wyprzedales,oczywiscie pare dni temu ,przy pierwszym spadku,nie chce mi sie tego postu szukac ale tak bylo
pozdro
Autor | ~magnef [80.87.38.*] 2011-04-15 11:20 Zobacz wątki dotyczące MagnifiCo
Zobacz profil MagnifiCo .
ludzie powodzenia ja uciekam miło było z wami 6 miesięcy siedziałem tu i tylko strate to przyniosło ba jak wywale to widzę drożej niż 1,3 nikt nie kupi mojego pakietu może sie zobaczymy tu niebawem