Nie taka zapomniana__wszyscy obecni, choć siedzą w ukryciu__hehe Czekają z palcem na enterze, co by wejść przy mocniejszym szarpnięciu__spadać już nie zechciało, a więc będzie rosło, tylko nie wiemy jeszcze jak i kiedy. Na wykresie korekcyjnym podwójne denko__a to dobry znak.
Jedynym niepocieszonym może być gimbaza, bo po ostatniej kartkówce w szkole na temat %-tów uwierzył, że ruchy na akcjach odbywają się tylko w dół___hmm
Panie Profesorze matematyki wyższej stosowanej, ośmielę się Pana poprawić. Jeśli już chce Pan byc takim służbistą, to niestety ale myli się Pan - kurs EKS może spaść nawet o 98,48% a nie tylko o 95% ;P (licząc wg sytuacji aktualnej, czyli od 66 gr)
Gienek pamietaj! "e-kiosk już nigdy nie będzie kosztował 80 gr"!!!! Pamietaj, bo ja moge zapomniec i jeszcze niechcący sprzedam kiedyś po 2 zł. To byłoby totalnie nierozsądne z mej strony.
A czy możesz mi logicznie wytłumaczyć, dlaczego mam rozmawiać merytorycznie z osobą, która raz ma tysiące akcji EKS, innym razem nie ma ich wcale, raz wylewa na spolke pomyje i nazywa akcje śmieciami a innym razem pieje pieśni pochwalne na cześć i przyszlość EKS?
Nie przepadam za takimi chorągiewkami.. A w tym przypadku to nawet sie boję, bo to nigdy nic nie wiadomo jakie kto ma dolegliwości psycho-fizyczne............
P.S. To że ci pociąg odjechał i nie zalapales sie na jazde 11Bitem to moja wina? Dlaczego do mnie się o to żalisz? Po prostu nie zdążyłes i tyle. Po co to zaraz wyżywać się na innych spółkach? Ja akurat wolę jeździć Certusem, polecam.
Zagadnienie %-tów wykułeś na blachę__hehe__pewnie zaliczysz conajmniej na pałę, bo (jak by ci to wytłumaczyć__hmm)__ruchy w górę zopakladają cję set-%-tent__hehe A ja jestem szalonym optymistą i w to głęboko wierzę__hehe
Poza tym ty już nie masz akcji, więc po co się tutaj jeszcze udzielasz ???