Zlikwidowanie rody.Sprzedaż biedronek, konkretne plany na market w Katowicach na Bażantów ,dynamiczny i widoczny w wynikach rozwój Pagi.Mentalista i kolo chcą jeszcze wbicia łopaty w Siewierzu.Niewierni Tomasze;) Tylko, że wtedy Tup będzie kosztować 35 zł.Jest złota zasada tu kupuje się przyszłość!!
Chcecie wiedzieć co będzie przez najbliższe miesiące. Myślę, że będzie tak:
- maj - odroczenie lub rezygnacja z Bydgoszczy (bo jak wiadomo, nie opłaca się tak jak wszystko TUPowi), fiasko w poszukiwaniu wykonawcy na Siewierz, dalsze nic nie robienie w Katowicach, a wszystko to przykryte zostanie "fantastycznymi" wynikami (przeszacowanie Katowic)
- czerwiec - nie zapłacenie raty za Modenę i kolejne odroczenie, dalsze nic nie robienie w Siewierzu, Katowicach, Bydgoszczy
- lipiec, sierpień - wakacje w Nieporęcie, gorsze wyniki bo nie ma już czego przeszacować
- wrzesień, październik,.... to samo.
W między czasie WIG20 będzie 3300-3500, a TUP w okolicach 6-7zł. Wiem jestem mega pesymistą ale ................. zobaczymy z resztą jak będzie.
A moze tak pieniadze ze Modene wplyna biedronki zostana sprzedane, projekt w Katowicach ruszy a w Siewierz wejda z amerykanami ktorzy wybudowali takie miasteczko na Florydzie i konsultowali projek TUP-a. Czy tak bedzie tego nie wie nikt , puki co nie mamy 5 z przodu a swieta minely ,korekta troche smetnie przebiega ale podazy nie widac popytu zreszta tez tym nie mniej wszystko przebiega w prawidlowym dla korekty przedziale cenowym wiec krotkoterminowo optymisci gora obiektywnie patrzac.,
Nie idzie tak jak kazdy tego oczekuje ,mielismy pierwsza fale teraz mamy korekte ja nie wnikam co bylo rok czy dwa lata temu wchodzilem po odbiciu z dolka i o tym pisze. Rewelacji nie ma ale biedy tez nie w tej fali do 9 powinien dojsc a od 6.3-6.7 tak jak kupowalem to mi pasuje czy jest szansa na wiecej zobaczymy. Cos na poprawienie morale