• Może jednak stety Autor: ~pompa [31.60.126.*]
    Zlikwidowanie rody.Sprzedaż biedronek, konkretne plany na market w Katowicach na Bażantów ,dynamiczny i widoczny w wynikach rozwój Pagi.Mentalista i kolo chcą jeszcze wbicia łopaty w Siewierzu.Niewierni Tomasze;) Tylko, że wtedy Tup będzie kosztować 35 zł.Jest złota zasada tu kupuje się przyszłość!!
  • Re: Może jednak stety Autor: ~kris b [83.9.124.*]
    zgadza sie .tylko oni nie zauwazaja wciaz poprawiajacych sie inf-nawet kurs od niedawna klepie 7 zl0a tego dawno nie bylo/pozdro
  • Re: Może jednak stety Autor: ~Folpic [174.1.228.*]
    Dla niektorych to bedzie wciaz niestety.....stety.
  • Re: Może jednak stety Autor: ~kolo [81.219.41.*]
    Chcecie wiedzieć co będzie przez najbliższe miesiące. Myślę, że będzie tak:
    - maj - odroczenie lub rezygnacja z Bydgoszczy (bo jak wiadomo, nie opłaca się tak jak wszystko TUPowi), fiasko w poszukiwaniu wykonawcy na Siewierz, dalsze nic nie robienie w Katowicach, a wszystko to przykryte zostanie "fantastycznymi" wynikami (przeszacowanie Katowic)
    - czerwiec - nie zapłacenie raty za Modenę i kolejne odroczenie, dalsze nic nie robienie w Siewierzu, Katowicach, Bydgoszczy
    - lipiec, sierpień - wakacje w Nieporęcie, gorsze wyniki bo nie ma już czego przeszacować
    - wrzesień, październik,.... to samo.
    W między czasie WIG20 będzie 3300-3500, a TUP w okolicach 6-7zł. Wiem jestem mega pesymistą ale ................. zobaczymy z resztą jak będzie.
  • Re: Może jednak stety Autor: ~kris b [83.9.124.*]
    no tak-ale skad sie biora lzy w naszych oczach.podpowiem ze nie od siedzenia przek kompem czy ogladania portretu moritza w skali 1 do 1
  • Re: Może jednak stety Autor: ~ggg [24.1.221.*]
    A moze tak pieniadze ze Modene wplyna biedronki zostana sprzedane, projekt w Katowicach ruszy a w Siewierz wejda z amerykanami ktorzy wybudowali takie miasteczko na Florydzie i konsultowali projek TUP-a. Czy tak bedzie tego nie wie nikt , puki co nie mamy 5 z przodu a swieta minely ,korekta troche smetnie przebiega ale podazy nie widac popytu zreszta tez tym nie mniej wszystko przebiega w prawidlowym dla korekty przedziale cenowym wiec krotkoterminowo optymisci gora obiektywnie patrzac.,
  • Re: Może jednak stety Autor: ~tup [79.189.75.*]
    Ale idzie pod te projekty!!!! hooohoooo. Ja obstawiam scenariusz pesymistyczny.
  • Re: Może jednak stety Autor: ~ggg [24.1.221.*]
    Nie idzie tak jak kazdy tego oczekuje ,mielismy pierwsza fale teraz mamy korekte ja nie wnikam co bylo rok czy dwa lata temu wchodzilem po odbiciu z dolka i o tym pisze. Rewelacji nie ma ale biedy tez nie w tej fali do 9 powinien dojsc a od 6.3-6.7 tak jak kupowalem to mi pasuje czy jest szansa na wiecej zobaczymy. Cos na poprawienie morale

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Sektor-przy-nadziei-2324580.html
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Dzialki-zawsze-w-cenie-2328657.html
[x]
ALTA 0,00% 1,58 2026-04-02 14:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.