Myślałem że tylko ja jestem nienormalny - też śniło mi się notowanie pepees. Kurs się obsunął i spadł do 2,14 albo 3,14 jakoś tak, w każdym razie końcówka wynosiła 14 groszy.
Dzisiaj liczę na SPADKI - mam nadzieję że uda mi się dokupić i uśrednić.
tu idzie gra o duże pieniadze i mozliwe że zrobia psikusa i wezma np. po drożej niz teraz ale jak się pospieszą , wiedząc w dlugim terminie duże zarobek
coś wiesz czy piszesz życzeniowo ?
Jak na razie wszystko zgodnie z przypuszczeniami, jest spadek ale znacznie niższy niż pisała większość, można powiedzieć korekta po kolejnych wzrostach.
Jak na godzinę handlu obroty całkiem spore (jak na pepees).
Biorąc pod uwagę ostatnie info myślałem że będą znacznie większe spadki (mam na myśli sprzedaż przez osoby, które czegoś nie doczytały lub nie wiedziały o co chodzi).
Po przebiegu sesji nie widać jakichś bardzo gwałtownych ruchów, batonów też nie widać.
Obstawiam zamknięcie na lekkim minusie.
Pytałem na zasadzie takiej czy rozdajesz może karty w tym interesie.
Myślę że dzisiaj wideł nie zobaczymy.
Czy wie ktoś może jak jest z tym dniem, w którym trzeba mieć akcje na koncie pod WZA ?
Przypadał w dzień świąteczny, a dzisiaj jest pierwszy dzień roboczy po record day. Jeśli liczy się to co na koncie w record day (nawet jeśli jest to niedziela) to przebieg dzisiejszej sesji jest bardzo optymistyczny.
Optymistyczny i dla mnie :)
wg, mojego systemu lepsze były jednak widły i raczej tak będzie.
Fundamentami raczej się nie zajmuję, a jeśli już to pobieżnie.
Odpowiedzi na pytanie o record day nie znam. Ale przypuszczam że skoro jest to pierwszy dzień roboczy po terminie i do dziś są przyjmowane zgłoszenia, to akcje trzeba było mieć trzy dni wcześniej ponieważ rozliczenie na GPW jest trzydniowe.
obstawiam zamknięcie między 1,25 a 1,33
Dziwi mnie to że spółką nie zainteresowała się spekuła - tutaj nie wielkimi nakładami można bardzo łatwo sterować kursem.
rano obroty spore, ale teraz cisza.
Może rozreklamować na innych wątkach pepees ? Obecna cena przecież nie będzie trwała wiecznie, a przed 10 maja powinien być up