jeszcze chwilę muszę poczekać. mam kilka nietrafionych strzałów na koncie a nie lubię sprzedawać ze stratą ;-)
Poczekam na okolice 11,1X - 11,2X.
Myślę że jeszcze przed wakacjami zobaczymy ten poziom, ale mogę się mylić.
Wsiadłem w Millenium (grubo) i ciągle mam GTC (grubo). PKO BP dzisiaj mi zjechało ..., a już miałem wysiadać... ech. DO tego mam trochę Orlenu, no i perełkę CEDC (śr. 32) - ale tutaj to jestem spokojny. Jakie są Twoje typy?
panowie wyniki gorsze byc nie mogly ,ta spolka zawsze zawodzi ,cena wydaje sie atrakcyjna,wydaje mi sie ze bedzie znacznie nizej,korekta na szerokim rynku dopiero sie zaczela,co bedzie sie dzialo jak wig20 spadnie w oklice 2630,pozd
Niestety zaangażowałem się w gtc ... i chociaz nie wszedłem w CST to i tak jestem w D... ale tutaj jak poczekacie kilka dni to będzie można odkupić poniżej 10 PLN...
ronney czy jak ci tam, żałosny jesteś. Pamiętam twoje wcześniejsze wypowiedzi i nic się nie sprawdziło. Miles akcje - miało rosnąc, nie masz akcji - ma spadać.
To ciekawe jak to się stało ze na CST zarobiłem pare groszy?
Każdy pisze co chce i co myśli. Moje sugestie czy tez przemyślenia są moje i jak ktoś się tym sugeruje to na własna odpowiedzialność. Nikogo do niczego nie namawiam bo każdy ma własny rozum i pieniądze ... I nie potrzebuje podpowidzi ;-)
Pozdrawiam serdecznie i ... Będzie taniej (przynajmniej tak mi się wydaje)
No i jak... zarobiony jesteś? Jeśli tak to bardzo się cieszę, jeśli jeszcze nie to musisz chwilkę poczekać ... bo dyszka zaraz zamieni się z przodu w 9,xx
Pozdrawiam fanów CST ... ale w tym roku już do was nie dołączę. Wystarczy zmarnowanego czasu. Zarobek jest, ale gdzie indziej da się wyciągnąć więcej ... i szybciej ;-)
PS.
przestrzegam przed podejmowaniem decyzji finansowych pod sugestią tego forum. Tu każdy może pisać co chce ... a wszyscy mamy swój rozum i odpowiadamy za nasze decyzje.