• A Jerzy dokupuje Autor: ~Pit [195.20.110.*]
    21.04. Warszawa (PAP/ESPI) - Raport bieżący 18/2011
    Zarząd MIRBUD S.A. ("Emitent") niniejszym informuje, że w dniu 21.04.2011r. do Spółki wpłynęło zawiadomienie od osoby zobowiązanej - Pana Jerzego Mirgos, pełniącego w strukturze organizacyjnej Emitenta funkcję kierowniczą związaną z kompetencjami w zakresie podejmowania decyzji wpływających na rozwój i perspektywy prowadzonej działalności o następujących transakcjach zawartych na akcjach Emitenta przez podmiot bezpośrednio kontrolowany przez osobę zobowiązaną:
    1. W dniu 14.04.2011r. kupno 44 akcji po cenie 4,25 zł. w ramach transakcji sesyjnych zwykłych zawartych na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie.
    2. W dniu 15.04.2011r. kupno 15.156 akcji po cenie średniej 4,47 zł. w ramach transakcji sesyjnych zwykłych zawartych na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie.
    3. W dniu 18.04.2011r. kupno 1.817 akcji po cenie średniej 4,33 zł. w ramach transakcji sesyjnych zwykłych zawartych na Giełdzie Papierów Wartościowych w Warszawie.
    Na dzień 18.04.2011r. po uwzględnieniu wyżej opisanych transakcji Pan Jerzy Mirgos posiada bezpośrednio 29.712.317 akcji oraz pośrednio przez podmiot kontrolowany 1.957.445 akcji co łącznie stanowi 31.669.762 akcji Emitenta.
  • Re: A Jerzy dokupuje Autor: ~pytajnik [87.248.76.*]
    Witam,
    ktos to jeszcze posiada te akcje oprocz mnie ??? -10% co dalej bedzie ? ma ktos jakas wizje :P ?
  • Re: A Jerzy dokupuje Autor: ~miritmo [217.96.0.*]
    nie wiem czy mieliśmy ta samą szkołę ale u mnie po 10 było 11
  • Re: A Jerzy dokupuje Autor: ~ssss [87.248.76.*]
    ale ty madry moze da zadnej szkoly nie chodziles? -10 i zaraz moze cos byc tez na + hmm tak czy nie ?? teraz doly pozniej gory :)
  • Re: A Jerzy dokupuje Autor: pluszowymisiek [79.190.166.*]
    Jest coraz lepiej -0,15 macie jakieś pomysły skąd te spadki ??
  • Re: A Jerzy dokupuje Autor: ~pit [195.20.110.*]
    Pewnie za kilka dni się z prasy dowiemy :(
  • Re: A Jerzy dokupuje Autor: ~majkel [85.89.170.*]
    widze ze nastroje slabiutkie. a u mnie wrecz przeciwnie. udalo mi sie wyczekac z zakupem i od dzisiaj jestem z wami. przezylem podobne spadki na synthosie ostatnio i wiem ze morale spadlo dlatego pamietajcie ze to nie jest spolka spekulacyjna na skraju bankructwa. mirbud to super fundamenty, jest skazany na wzrosty wiec jak mawial klasyk "kielbasy do gory i jedziemy z frajerami". kazdy zarobi, radze dobierac. to celowa zagrywka byc moze pod jakas nowa rekomendacje. pamietajcie ze insiderzy dobieraj a to swiadczy o super perspektywach
    Wesołych Świąt!!!
  • Re: A Jerzy dokupuje Autor: krzychkul [212.106.31.*]
    nic się nie dowiemy bo Generali już dwa tygodnie temu zeszło poniżej 5%. Po prostu są zarobieni i niezbyt inteligentni. Trzeba poczekać aż się wysypią. Ja spekuluje że Jeży dokupując wiedział że się wysypali ale wystraszone leszcze patrząc na świeczki jeszcze zdołowały kurs z drugiej strony inne wystraszone leszcze co nie posiadają MRB myślą co się dzieje i nie wchodzą. Ja czekam już jestem 17 na - jak będę widział że się ustabilizuje to dokupię.
[x]
MIRBUD 1,06% 10,51 2026-07-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.