Ludzie jeszcze sie nie nauczyliscie?Ten papier nie pojdzie wyzej bo nie ma w nim b1972.
Jak on was ubrał i wyskoczył na górce to kurs sie obsunał powoli pod własnym ciezarem.
Teraz nie ma spekuły i o wzrostach nie ma mowy.Jak czytam te posty tych co naganiaja na wzrosty to pekam ze smiechu.
Popatrzcie na Victorie.Dopoki naganiał b1972 była kasa jak tylko wyskoczył kurs zlecial do najnizszego poziomu i nie ma mowy o wzrostach.To juz bankrot.
Bankier sie ulotnił z forum albo działa pod innym nikiem.
Bary tutaj nikt nikogo nie nagania, ja osobiście pojadę zobaczyć tą cegielnię, popytam o to i tamto, może niewiele to da, ale najważniejsze jest pierwsze wrażenie i opinie tych co tam pracują, taka subiektywna ocena
Sugerujesz, że pojawianie się b1972 na forum danej spółki jest konieczne do wzrostów tak ? To ja sugeruję, że populacja korników w puszczy kampinowskiej jest konieczna do wzrostów - co ty na to ?
I dalej, czy taki Optimus rośnie też dzięki bankierowi ?
Ten gość już chyba jest skończony i z tego co czytałem zdaje się na Victorii nie wychyla się bo mu coś tam grozi.
ale własnie o tym pisze.Ze spekulant b1972 wchodził w takie groszówkowe spolki.gdzie sie pojawil był odpał.Na NG tez siedział od 5gr.
Tak naprawde nie chodzi mi o niego.Sam kurs nie urosnie.Potrzebna jest spekuła a takowej tu nie ma.Jesdynie co to moze jeszcze spasc w dol bo popuszcza niecierpliwi.