ten syf leci na 0,50, fakt sprzedałem ze stratą,ale straty już odrobiłem na victorii.Powtórze spółka syf i zarząd nie potrafi nic zrobić aby zarobić pieniądze poza wywalaniem akcji i ubieraniem drobnicy. Nie dbają o drobny akcjonariat,nawet nie potrafią zaktualizować dokumentów firmy dostępnych na ich stronie i to nie swiadczy o nich zbyt dobrze.Pokazuje,że tak naprawdę to nic nie robią..., a dywilan bedzie rosnął bo tam jest zupełnie inny zarząd
do 50 gr masz jeszcze czas usredniac, tylko po co? jaka jest gwarancja,ze kurs wzrosnie po spadku do tego poziomu, gdy patrzac na notowania od debiutu,ciągle spada?
Sylwia jak tam twoje usrednianie? Codziennie możesz taniej dokupić, skarbonka bez dna.Tak jak pisałem dwa miesiące temu, leci na 0,50 gr i już niewiele brakuje do tego poziomu.Prezes nawet budki z hamburgerami nie potrafił by prowadzić, patrzą na to wyprawia na tej spółce. Od debiutu wywalanie akcji i konsumowanie i jest fajnie bo żyje się dobrze kosztem drobnicy...bo inaczej nie potrafi zarobić