Jak myślicie. Widać od wczoraj po zleceniu 50K, że ktoś większy jest chętny na tą spółkę. Wczorajsza jednorazowa podbitka do 1,75. Zapraszam do dyskusji
tor twierdzi ze bedzie lawina;) i nas ubieraja.....ja wczoraj wzialem dosc duzo i dzisiaj tez biore i z tego co wiem nie tylko ja......wczoraj byla promocja na tym papierze.....dzis juz tylko bedzie drozej nie wspominajac o okresie przedswiatecznym......winka, fajki i sieci bezprzewodowe???? czy taki scenariusz jest mozliwy?
Dnia 2011-04-20 o godz. 09:35 ~KK napisał(a):
> tor twierdzi ze bedzie lawina;) i nas ubieraja.....ja
> wczoraj wzialem dosc duzo i dzisiaj tez biore i z tego co
> wiem nie tylko ja......wczoraj byla promocja na tym
> papierze.....dzis juz tylko bedzie drozej nie wspominajac o
> okresie przedswiatecznym......winka, fajki i sieci
> bezprzewodowe???? czy taki scenariusz jest mozliwy?
Macie okazję wyjść z zyskiem . Potem będzie bolało ... Ale to wasze pieniążki ...
Nie mniej życzę powodzenia ..
tu mamy jazde od bandy do bandy....ale wyglada obiecujaco......niech ubieraja ubieraja.....dzis sie skony juz im papier.......wolumen jest tutaj kluczowy....wczoraj zakladam ze oddali ok400-500tys - teraz czekamy na pozostale......choc zakladam ze z 200K zostawia sobie dla kontroli bo jak nie to nie bede pisal co sie stanie.
no fajki mni zadziwily.......ale tak juz naganiaja ze dzis szykuje sie pozadna zwala....20zl dotkniete takze ktos zrealizowal zaklad;) 20zl do swiat......teraz tykanie fajek to jak zabawa na polu minowym.