• najlepsze dopiero przed nami Autor: ~reuters [178.235.170.*]
    Jeżeli jutro kurs zamknie się w okolicach 6 PLN to w nastepnym tygodniu będzie jazda jak na ipo i smoke. Info o przejęciu na pewno w pierwszej połowie maja, w maju też dwa raporty....czyli robimy dziurę w suficie.....

Cierpliwi zostaną sowicie wynagrodzeni

Niezdecydowanym radzę KUPOWAĆ i nie jest to typowe naganianie, bo ja sprzedawać nie mam zamiaru jutro czy za tydzień...broad to mój fundusz emerytalny

Pozdrawiam akcjonariAT
  • Re: najlepsze dopiero przed nami Autor: ~znawca tematu [78.8.234.*]
    Mega wzrosty przed nami!
  • Re: najlepsze dopiero przed nami Autor: ~sztabka złota [83.26.163.*]
    http://www.newconnect.pl/?page=informacje&ph_main_content_start=show&cmn_id=5546
  • Re: najlepsze dopiero przed nami Autor: ~reuters [178.235.170.*]
    Jak patrzę na wykres, wzrosty zaczynają się niemalże identycznie jak na smoke shop, a tutaj w odróżnieniu od smoke jest pod co grać, podtrzymuję 30 PLN next week!
  • Re: najlepsze dopiero przed nami Autor: ~Fraktal [147.252.214.*]
    Nie rozumiem inwestorow wchodzacych w SMOKE-SHOP na tych poziomach. Czy to samobojcy lub chorzy hazardzisci. To tak ja gra w rosyjska ruletke. Widocznie maja za duzo pieniedzy i moga pokryc straty.

Rozumiem, ze na GROAD GATE trzymamy sie fundamentow, a wiec i wzrosty powinny byc jeszcze wieksze.

W 30 zl za tydzien nie wierze ale moze 20 zl? Moje horyzonty inwestowania w ten papier sa dluzsze. Studia synow.
  • Re: najlepsze dopiero przed nami Autor: ~reuters [178.235.170.*]
    Dla mnie broad to fundusz emerytalny (już pisałem o tym) i też nie mam zamiaru sprzedawać za tydzień. Wydaje mi się po prostu, że tu wchodzi ta sama ekipa co robi pompkę na smoke shop.

Przyglądam się i obserwuję ruchy i stąd mój wniosek, że tu będzie też duży up. Oczywiście mogę się mylić, ale wyobraż sobie, że spekuła ominie taką okazję: niski FF, fundamenty, branża, perspektywy......nie sztuka napompować papier - sztuka sprzedać go ynwestorom, a wiadomo, że info w maju o przejęciu rusoil ( na fali po takiej informacji można sprzedać towar), a także dwa raporty...

Broad to dobra spółka fundamentalnie, ale jeszcze lepszy kąsek spekulacyjny, do 100 PLN nie problem wyciągnąć ten papier...
  • Re: najlepsze dopiero przed nami Autor: ~art [89.174.120.*]
    Nie strasz. Ja bym wolał spokojnie, a przez długi czas. Bo po wyjściu na NC z broda nie widzę lepszej inwestycji. Broad to pieniążki, a nie marzenia i przyszłośc. A jak spekuła wejdzie to przerąbane mamy bo będzie nerwowo. A tak to papier pod informacje sam dociągnie do 20 złotych Pozdrawiam długodystansowców, lecz chyba niedługo się będziemy żegnac, bo i mnie się wydaje, że wchodzą goście od wirówek.
  • Re: najlepsze dopiero przed nami Autor: ~re [178.212.165.*]
    możliwe wkrótce odcięcie tzn , wzrost min 40 % i cena może być kosmiczna . Ja nie naganiam tylko ile moge kupuje bo ta spółka to niezła z uwagi , że ma różne źródła przychodu i niezłe plany a pod to wzrosty dopiero się zaczynają .Klimat na rynku też temu sprzyja więc fajnie mieć takie akcje i patrzeć po sesji jak wartość wzrasta .
  • Re: najlepsze dopiero przed nami Autor: ~ktoś [83.145.186.*]
    ja znam bardzo dobra spółkę z niskim ff gdzie nie ma na razie spekuły i kurs ryje po glebie juz prawie 2 lata....więc ja wolę wirówke niż kiszenie przynajmniej spółka bedzie lubiana
  • Re: najlepsze dopiero przed nami Autor: ~znawca [78.8.234.*]
    Mega wzrosty i perspektywy przed nami!
[x]
BROADGATE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.