Jeżeli jutro kurs zamknie się w okolicach 6 PLN to w nastepnym tygodniu będzie jazda jak na ipo i smoke. Info o przejęciu na pewno w pierwszej połowie maja, w maju też dwa raporty....czyli robimy dziurę w suficie.....
Cierpliwi zostaną sowicie wynagrodzeni
Niezdecydowanym radzę KUPOWAĆ i nie jest to typowe naganianie, bo ja sprzedawać nie mam zamiaru jutro czy za tydzień...broad to mój fundusz emerytalny
Jak patrzę na wykres, wzrosty zaczynają się niemalże identycznie jak na smoke shop, a tutaj w odróżnieniu od smoke jest pod co grać, podtrzymuję 30 PLN next week!
Nie rozumiem inwestorow wchodzacych w SMOKE-SHOP na tych poziomach. Czy to samobojcy lub chorzy hazardzisci. To tak ja gra w rosyjska ruletke. Widocznie maja za duzo pieniedzy i moga pokryc straty.
Rozumiem, ze na GROAD GATE trzymamy sie fundamentow, a wiec i wzrosty powinny byc jeszcze wieksze.
W 30 zl za tydzien nie wierze ale moze 20 zl? Moje horyzonty inwestowania w ten papier sa dluzsze. Studia synow.
Dla mnie broad to fundusz emerytalny (już pisałem o tym) i też nie mam zamiaru sprzedawać za tydzień. Wydaje mi się po prostu, że tu wchodzi ta sama ekipa co robi pompkę na smoke shop.
Przyglądam się i obserwuję ruchy i stąd mój wniosek, że tu będzie też duży up. Oczywiście mogę się mylić, ale wyobraż sobie, że spekuła ominie taką okazję: niski FF, fundamenty, branża, perspektywy......nie sztuka napompować papier - sztuka sprzedać go ynwestorom, a wiadomo, że info w maju o przejęciu rusoil ( na fali po takiej informacji można sprzedać towar), a także dwa raporty...
Broad to dobra spółka fundamentalnie, ale jeszcze lepszy kąsek spekulacyjny, do 100 PLN nie problem wyciągnąć ten papier...
Nie strasz. Ja bym wolał spokojnie, a przez długi czas. Bo po wyjściu na NC z broda nie widzę lepszej inwestycji. Broad to pieniążki, a nie marzenia i przyszłośc. A jak spekuła wejdzie to przerąbane mamy bo będzie nerwowo. A tak to papier pod informacje sam dociągnie do 20 złotych Pozdrawiam długodystansowców, lecz chyba niedługo się będziemy żegnac, bo i mnie się wydaje, że wchodzą goście od wirówek.
możliwe wkrótce odcięcie tzn , wzrost min 40 % i cena może być kosmiczna . Ja nie naganiam tylko ile moge kupuje bo ta spółka to niezła z uwagi , że ma różne źródła przychodu i niezłe plany a pod to wzrosty dopiero się zaczynają .Klimat na rynku też temu sprzyja więc fajnie mieć takie akcje i patrzeć po sesji jak wartość wzrasta .
ja znam bardzo dobra spółkę z niskim ff gdzie nie ma na razie spekuły i kurs ryje po glebie juz prawie 2 lata....więc ja wolę wirówke niż kiszenie przynajmniej spółka bedzie lubiana