Tutaj na Epi to sami wytrawni inwestorzy Ustawiaja sie nizej i czekaja az im wrzuca do wora.A jak juz maja to chcieliby drozej sprzedac ale tutaj nikt drozej nie kupuje tylko kazdy czeka nisko.Pozdrawiam wytrawnych inwestorow
Przejdziecie do historii jako Ci co sobie sami zwalają kurs hahah. Mnie juz nie stac na dalsze zakupy ale z tego co dzis widzialem to po prostu nie macie JAJ nie bylo Was stać na łyknięcie tej skromnej ilosci po 0,20 Trudno korekta dobiega konca za chwile zatęsknicie za walorem w tej cenie tak jak teskniliscie jak był po 0,26
Po poczatku dzisiejszej sesji wnioskuje ze albo wczoraj zakonczylismy lub dzis zakonczymy korekte.Ale to tylko moj poglda z racji tej ze siedze na papierach
Ależ ten Epigon to mocny papier.
Ponoć mieli propozycję, aby zastąpić KGHM na WIG- 20 - ale odmówili, bo wolą przyjąć ofertę wejścia na giełdę amerykańską.
Zastanawiają się już tylko ponoć nad wyborem konkretnego amerykańskiego indeksu.
Jeszcze w tym roku 9 złotych za akcję.
Jeszcze jedno.Chciałbym aby to byl tylko i wyłącznie mój wątek bo nie chcę aby bezjajowcy coś tu pisali Prosiłem aby nie zasmiecać mojego wątku ale z tego co widzę nie kazdy potrafi czytać ze zrozumieniem
Cytat:
".... nie chcę aby bezjajowcy coś tu pisali Prosiłem aby nie zasmiecać mojego wątku ale z tego co widzę nie kazdy potrafi czytać ze zrozumieniem "
Jeszcze gorzej, gdy ktoś pisze i nie bardzo sam rozumie co napisał.
Bo gdybyś chciał, aby jak to określasz "bezjajowcy" tu nie pisali - to musiał byś usunąc wszystkie swoje wpisy.
Adam jak wrocisz z pracy tam na wyspach i bedziesz czytał forum to Ci napisze ze twoja luba stoi na chwile obecna na zwiekszonym wol pod linia oporu ale watpie w to aby w tym tygodniu ja przebila,
kumpla, który pisał magisterkę na temat wykresów świecowych, teraz ta wiedza by sie przydała a nie tylko jakieś ogólne pojęcie;
czy masz może jakieś linki do dobrych merytorycznie materiałów na ten temat?
tylko proszę bez uwag o zaśmiecaniu wątku ;-)
Ja od poczatku opieram sie na ksiazce Steve Nisona "Świece i inne japonskie techniki anal. wykresow" plus Eliot i dodatkowo inne tech. wykresow Pozdrawiam
Adam twoja luba dzis zakrywa luke beesy z 12 11 2007 z ktora walczyla juz dluzszy czas.Po wczorajszym zatrzymaniu sie na lini oporu bylem przekonany ze w tym tyg to nie nastapi no ale info ktore wplyneło zrobilo swoje.Będziesz mial piekny wydluzony weekend.Nastepna luka 1,86-89 ale jeszcze po drodze 1,74 pioro for przenikania. 3 maj się
Cóż w zeszłym tygodniu akcjonariat ustawiał koszyk na walor po 0,19 Następnie po otrzymaniu sygnału eliota podniósł poprzeczkę do 0,20 Sygał nadal utrzymany.Czekam na dalszy ciąg
Sygnał nadal obowiazuje Kurs stoi na w/w sygnale i nic go nie rusza.Teoria mówi ze im co dłużej stoi tym pozniej wieksze jest wybicie ( oczywiscie kierunki są dwa ) Mam nadzieje ze tego nie spierdolą i podniosą poprzeczkę wyzej a piszę to na podstawie wykresow tyg. i mc.
Po poprzednim raporcie kwartalnym zwalili kurs do 0,19 ale było to poprzedzone sygnalem sprzedazy na moim ulubionym wskazniku RSI Czas pokaze co zrobia po 16 maja
Po raporcie za IV Kw kurs zostal zwalony na 0,16 tylko wowczas dzien przed raportem powstaly sygnaly na S obecna prezentacja raportu odbywa sie przy umocnieniu sie kursu na wykresie tyg i mc a do tego na dziennym do sygnalu kupna ktory powstal wczoraj na zwiekszonym wol doszły dziś nowe sygnaly kupna na srednich musze jeszcze wspomnąc o wskaznikach ktore juz pewien czas wstecz daja sygnaly K np.ADX a dzis dołaczył Macd inne natomiast sa w strefach neutralnych.Ale to wszystko dzieje sie w paroletniej konsoli gdzie silnym oporem w cenie zamkniecia jest 0,26 .Czas pokaze co będzie dalej.Pozdrawiam akcjonariuszy EPI
Kużwa ale dzis powstalo wątkow i nagle wszyscy sie rozpisali.moze to i dobrze.Zatrzymalismy sie na duzej luce beesy 0,29-0,31 a moim zdaniem takich luk z marszu sie nie przebija chyba ze luka hossy ale śmiem w to wątpic.Wskazniki co niektore sa wywalone w kosmos musza się schłodzic.Pozdrawiam
ja bym powiedział psychologiczne 30gr
a póki co wyszliśmy z konsolidacji 2,5letniej każda korekta powinna być kumulacją
pytanie kto kupował i czy odpuści
a pole do wzrostu duże , i nie mówię o tygodniu
wyniki za IIQ2011, przecież pierwszy kwartał dla handlu jest słaby
pozdr
Tak jak pisalem w zeszłym tygodniu zamkniecie tyg na 0.27 piepszy sprawe Teraz kazde zamkniecie ponizej w/w ceny na koniec tyg spowoduje sygnal S na moim najwazniejszym wskazniku RSI