cos ostatnio bardzo spokojnie na forum,wyniki lada dzien ,przydaly by sie jakies nowe umowy,a tu kurs doluje,spodziewalem sie ze dzis pojdziemy na polnoc a nie na poludnie pozd
Witam.
Jeździec - kilka postów wyżej pisałeś tak że można było czytać i coś zrozumieć a teraz znów Ci chyba tabletek w szpitalu nie dali i gadasz jak małpa z giełdy
Kamil jesteś długo na spółeczce i wiesz że mamy obrany jeden kierunek :) :)
Dzisiaj to było sprawdzenie niecierpliwych i płochliwych.
Wydaje mi się że jeszcze będzie niskie sprawdzenie SL
Umowy to będą podawać bliżej wyników za Q.
Pozdrawiam
troche zdziwila mnie ta popoludniowa przecena,ale pewnie masz racje czyszczenie SL ,pewnie czeka nas jeszcze kilka takich zjazdow tuz przed wynikami,dlatego nie ustawiam SL,pamietam w zeszlym roku ustawilem SL 15% poznizej akt kursu,i jednego dnia poszlo wszystko,zbyt niska plynnosc zeby bawic sie w takie zabespieczenia,mysle ze juz na dniach jakis konkretniejszy ruch,oby gora,pozd
Obserwuję ostatnio uważnie spółki Pana C. i widzę co sie dzieje i jakie numery wykrecają, żeby odebrać akcje; wczoraj na OPF było -5.5%, polecieli po SL jak nic, wszystkich strachliwych wystraszyli, a dziś brali z ukrytego po 18.20 tylko że nie znaleźli dawców, to zmienili taktykę. Tutaj dzieją się podobne numery i były ostatnio podobne spadki; wiadomo jest że zarówno na MWT jak i na OPF strategia jest skrupulatnie realizowana i wyniki będą dobre, więc nie ma się co bać o groszowe spadki, tylko czekać na wyniki. To taka moja refleksja. Pozdrawiam!!!