• skad taka przecena??? Autor: ~kamil..,.. [212.183.140.*]
    cos ostatnio bardzo spokojnie na forum,wyniki lada dzien ,przydaly by sie jakies nowe umowy,a tu kurs doluje,spodziewalem sie ze dzis pojdziemy na polnoc a nie na poludnie pozd
  • Re: skad taka przecena??? Autor: ~JEŹDZIEC APOKALIPSY [178.73.63.*]
    buhahahahahahahahahahahahahah PKC ! już wkrotce uhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuuh PKC PKC PKC !
  • Re: skad taka przecena??? Autor: zezik1234 [194.106.193.*]
    Witam.
    Jeździec - kilka postów wyżej pisałeś tak że można było czytać i coś zrozumieć a teraz znów Ci chyba tabletek w szpitalu nie dali i gadasz jak małpa z giełdy
    Kamil jesteś długo na spółeczce i wiesz że mamy obrany jeden kierunek :) :)
    Dzisiaj to było sprawdzenie niecierpliwych i płochliwych.
    Wydaje mi się że jeszcze będzie niskie sprawdzenie SL
    Umowy to będą podawać bliżej wyników za Q.
    Pozdrawiam

• Re: skad taka przecena??? Autor: ~kamil..,.. [82.16.200.*]
    troche zdziwila mnie ta popoludniowa przecena,ale pewnie masz racje czyszczenie SL ,pewnie czeka nas jeszcze kilka takich zjazdow tuz przed wynikami,dlatego nie ustawiam SL,pamietam w zeszlym roku ustawilem SL 15% poznizej akt kursu,i jednego dnia poszlo wszystko,zbyt niska plynnosc zeby bawic sie w takie zabespieczenia,mysle ze juz na dniach jakis konkretniejszy ruch,oby gora,pozd
  • Re: skad taka przecena??? Autor: ~krecia [91.150.222.*]
    Obserwuję ostatnio uważnie spółki Pana C. i widzę co sie dzieje i jakie numery wykrecają, żeby odebrać akcje; wczoraj na OPF było -5.5%, polecieli po SL jak nic, wszystkich strachliwych wystraszyli, a dziś brali z ukrytego po 18.20 tylko że nie znaleźli dawców, to zmienili taktykę. Tutaj dzieją się podobne numery i były ostatnio podobne spadki; wiadomo jest że zarówno na MWT jak i na OPF strategia jest skrupulatnie realizowana i wyniki będą dobre, więc nie ma się co bać o groszowe spadki, tylko czekać na wyniki. To taka moja refleksja. Pozdrawiam!!!
[x]
MWTRADE -4,47% 3,42 2025-11-07 09:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.