Dnia 2011-04-19 o godz. 13:10 ~WiFi napisał(a):
> tylko 1 mln ok 0,5 mln juz poszlo łapac do 2 zł mozna bez
> problemów
Wybijcie sobie z głowy jazdy na tym papierku w chwili obecnej . Upychają wam papierki a potem będzie zjazd i to bolesny ....
Myślcie to spółeczka Krawczyków ...
pewnie ze upychaja - juz prawie 50% opchneli......jeszcze z 20% i ci ktorzy to przejeli jada wyzej....bedzie jak na IPO....do konca sesji jeszcze duzo czasu a papiera juz sie przemielilo niemalo....takze bedzie ladnie.
Dnia 2011-04-19 o godz. 13:32 ~kk napisał(a):
> pewnie ze upychaja - juz prawie 50% opchneli......jeszcze z
> 20% i ci ktorzy to przejeli jada wyzej....bedzie jak na
> IPO....do konca sesji jeszcze duzo czasu a papiera juz sie
> przemielilo niemalo....takze bedzie ladnie.
to co sugerujesz? 5podmiotow obejmowalo ta serie po 1pln ...ff na ta chwile to 1mln akcji a na ta chwile przemielilo sie ok 500tys z tego rzeczywiscie wrzuconych w rynek wg mnie zostalo 400tys. Wiele powie nam koniec sesji bo moze byc zbieranie na maxa i zabijanie sie o wszystkie akcje. Ale moze tez byc stagnacja i spadki. Sowje zdanie jeszcze raz powtorze....jak zrobimy wolumen na poziomie 700tys to bedzie pieknie.
Dnia 2011-04-19 o godz. 15:34 ~KK napisał(a):
> to co sugerujesz? 5podmiotow obejmowalo ta serie po 1pln
> ...ff na ta chwile to 1mln akcji a na ta chwile przemielilo
> sie ok 500tys z tego rzeczywiscie wrzuconych w rynek wg
> mnie zostalo 400tys. Wiele powie nam koniec sesji bo moze
> byc zbieranie na maxa i zabijanie sie o wszystkie akcje.
> Ale moze tez byc stagnacja i spadki. Sowje zdanie jeszcze
> raz powtorze....jak zrobimy wolumen na poziomie 700tys to
> bedzie pieknie.
Sugeruję to , że na kolejnych sesjach odczujecie boleśnie fakt posiadania tych papierków ...
dzieki tor za podpowiedzi....ja z kolegami ladujemy dzis tez do wora ile wlezie.....mam nadzieje ze te 5 podmiotow wywali jak najwiecej papiera a wtedy tor normalnie masz u mnie flaszke.
bierzemy jak leci chlopaki...te ukryte to lykniemy i stragan zamkniety za godzinke.....ciekawe ile krawce maja na zabezpieczenie przed za duzym upem....to sie zdziwia;)
myślałem ze jeszcze coś dokupię dzisiaj poniżej 1,1 zł ;| a tu taka niespodzianka ;)
tak to właśnie bywa wzrost następuje w najmniej oczekiwanym momencie
trudno trzeba brać wyżej niech tylko widłowy puści.... chętnie kupie ! ;)