moment na kupno.10 zł. tylko przeleci przed oczami.Ci Panowie faktycznie mają firmę i perspektywy a nie wynajęte biuro i parę krzeseł bez pomysłu na rozwój.
niestety gromada cwaniaków tu sie ulokowałA, ledwo wzrosnie a juz na wyścigi sprzedajecie, i wy chcecie by Broad rósł, z czym do ludzi, tylko komu tu wcisnąc ten niechciany papier się martwicie. Żenada.
Fraktal daj się na spokój, tylko merytorycznie, zresztą ja od niego kupię, jak mu się firma nie podoba. Po co on nam tutaj?
Faktycznie obrotów nabrała, a teraz powoli do góry, z lekkimi korektami na wyjście tych co się wyżej zapakowali i będa chcieli wyskoczyc.
Kiedy będzie info?
pozdro
i nie marnuj tuszu. Każdy inwestuje jak chce albo jak umie. Nie podoba broad to są inne spółki. A wszystkim, życzę bysmy tu zarobili.
pozdr
Dobra firma nie spada 10% na sesji, tylko szmata cofa sie dupa do drzwi.Tym info, to juz wszyscy omamieni od kwartału, a jego jak nie tak nie ma, będzie i nic nie zmieni
Fraktal
Takiego chamstwa jakie prezentujesz w swoich wypowiedziach dawno nie spotkałem. Jeśli sądzisz, że swoimi chamskimi wypowiedziami spowodujesz wzrost kursu BG to jesteś w głębokim błedzie.
To czy kurs bedzie po 50zł czy 0,50zł zalezy od Ciebie tak samo jak deszcz w Somalii. Jesli bessa zagosci na GPW to 50zl zobaczysz nie tak szybko.
W moim przekonaniu jestes typowym dzieckiem hossy ktore zarobilo kilka zlotych i udaje GURU.
Wyluzuj poniewaz nabzdyczyles sie strasznie i mozesz podzielic los balona na swoich ulubionych PETACH.
Wyrazy wspolczucia przyjmij.
Fraktal to chamski typek i nieuk zobaczcie co wypisywał na REMEDIS o litości takiego jak on to ze świeca szukać. A Broad GATE to super spółeczka i tutaj żadne Fraktale i inne stwory nie sa nikomu potrzebne
Chamski, bo przewidzial spadek z 1.4 zl na 50 gr. Chamstawa nauczylem sie na Remedis. Rozumiem, ze odrabiasz straty z Remedis. 'Powazny i kulturalny' inwestor zawsze zarobi. Prawda ?
A na zakonczenie. Straszny z ciebie CWOK. Nawiesz nie wiesz co to jest teoria fraktali i zwiazana z nia teoria chaosu. Zaloze sie, ze nie wiesz kto to byl Mandelbrot.
Uzywam jezyka, ktory trafia do kretynow, ktorzy inwestuja na NC. A chamstwa nauczylem sie na tym forum. Inaczej nic tu trafia do ludzi. Pisalem bardzo naukowe rozprawy to mnie obrzucano blotem. Oko za oko, zab za zab.