• Prognoza Autor: ~bahwak [87.105.115.*]
    AT wgląda zajebiście wskaźnik TZW bardzo wysoko, dla laików: Teoretyczny Zakres Wzrostów. Wsiadać i zapinać pasy:

http://zapodaj.net/eab0f6d512c4.jpg.html

• Re: Prognoza Autor: ~izaak [89.76.212.*]
    TZW to nie wszystko - choć trzeba przyznać, że często się sprawdza. Jeśli będzie ogólna korekta, to Tfon zachowa się zgodnie z trendem. Wtedy trzeba będzie kupić.
  • Re: Prognoza Autor: ~Akcjonariusz [89.79.18.*]
    Super ten wykres :)

Cierpliwi akcjonariusze pamiętają jak w 2008 wig20 spadał a Tfone rosło dwucyfrowo. czy to sie jeszcze powtórzy?

Poczekamy zoabczymy.
    Ja jestem dobrej mysli chodz obroty średnie. Ale nie spadamy co tez jest istotne. Poczekamy na info z KNF. Moze jakies info sie pojawi.

Sam znam kilka osób co czeka na korekte aby dokupić, ale niestety po obecnej cenie nie chca kupic :(

Cierpliwości życzę.
  • Re: Prognoza Autor: ~bcn [81.34.244.*]
    ktos powoli zaczyna skubac.
  • Re: Prognoza Autor: ~heniu [91.145.184.*]
    ciekawy komentarz co do dzisiejszych wzrostów TFONE na www.carf.pl poki co to czysta spekulacja nie poparta oporem, pewnie cos ktos wie wiecej
  • Re: Prognoza Autor: ~Adam [79.185.44.*]
    A co tu wiedziec wiecej, 50 tys papiera raptem przeszlo, a sam mam prawie 5 tys papiera, to raptem 10 takich jak ja bralo udzial w tej sesji, nie wiem czy to nam wrozy jakies zyski, bo podejrzewam ze jest wielu wielu wiecej z poteznymi pakietami i w minute tu zrobia - 30 na otwarciu.... pozdrawiam i zycze zyskow
[x]
TFONE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.