• info Autor: ~tratata [89.72.33.*]
    http://www.newconnect.pl/index.php?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=ASR&id=16148&id_tr=1
  • Re: info Autor: ~kkk [83.6.242.*]
    Słabo :)
  • Re: info Autor: ~tratata [89.72.33.*]
    nom, idę sobie w łeb palnąć..
    Hey Re, "tic tac doc"
  • Re: info Autor: ~debil gieldowy [178.42.218.*]
    czyli tak jak przewidywalem ;)
    Spokojnie, do środy daleko xD
    ale jak podpisuja umowe o dystrybucji NEXT TV na caly swiat tzn ze lada moment ruszaja z emisja. Nie rozumiesz? Za dawno chyba te kile lizales :D
    te-quile tak, z miesiąc temu xD
    Parę miesięcy temu marzyło mi się to, że wyjdą z 3D na cały świat, ale nie spodziewałem się, że tak szybko. Rozumiem, że to będzie w pierwszej kolejności kierowane do Polonii w USA itd.
    eee mysle raczej ze do tej emigracji zarobkowej po 2004
    polonia w usa to inna mentalnosc juz niestety
  • Re: info Autor: ~kkk [83.6.242.*]
    Chyba wystarczy,że w Anglii, Irlandii i wkrótce w Niemczech będzie dostępna i jesteśmy w domu, tzn. wchodzimy z ceną na 2 cyferki
    Francja, Włochy, Hiszpania - to też. Nawet w Izraelu powinna byc całkiem spora widownia.
    Ale PolTv to chyba głównie USA i Canada.

http://www.faktychicago.com/ciekawostki/pol-tv-wprowadza-polskie-kanaly-tv-programy-w-ameryce-polnocnej.html
  • Re: info Autor: ~Carlos [94.75.121.*]
    Info z Intercom naprawdę fajne - takie otwarcie straganu mam nadzieję. Niezłą moim zdaniem informacją jest drugi wybrany członek RN - dyrektor generalny Syrena Films (dystrybutor np. Essential Killing) - pachnie sojuszem.

Też mi się to w oczy rzuciło xD
  • Re: info Autor: ~bohun [109.169.65.*]
    Info ladne itp ale na taka transmisje satelitarna to trzeba podobno z 100tys EURO na miesiac.... Nie wiem co i jak ale tyle Tadeusz Rydzyk podobno placi, powaznie mowie..
    "Dystrybucja sygnału kanałów NEXT to nasza przewaga konkurencyjna.

Sygnał będzie przesyłany do operatorów drogą naziemną z wykorzystaniem łącz światłowodowych. Jest to rozwiązanie nowatorskie i o wiele stabilniejsze niż stosowany dotychczas przesył drogą satelitarną. Sygnał z HD-SDI będzie konwertowany, szyfrowany i przesyłany dedykowanym łączem do stacji dystrybucyjnych operatorów sieci kablowych i cyfrowych. Za realizację przesyłu odpowiada para urządzeń koder i dekoder."

http://nexttv.pl/
  • Re: info Autor: ~Zygmunt [87.119.32.*]
    trzeba troche rozgłosu zrobić bo spółka niedoceniona i zapomniana
  • Re: info Autor: ~aster [89.73.35.*]
    dajcie spokój z naganianiem - przyjdzie czas to samo urośnie - znowu się mroczki zlecą i nigdy z fixów nie zejdziemy :(
  • Re: info Autor: ~apostol [88.156.72.*]
    hahahahaah leszcze ustawily sie na otwarcie o 9.00
    hahaha juz widze te wzrosty
  • Re: info Autor: ~gandalf [95.49.222.*]
    Czyzby to wlasnie ta iskra o ktorej pisalem wczoraj?:)
    Szkoda ze na tak niskim poziomie, ale wszystko sie ladnie uklada i zaczynamyu wzrosty!
    Myślę, że to jedna z wielu iskier, które nas czekają w najbliższym czasie.
  • Re: info Autor: ~re [95.171.209.*]
    przynajmniej małe info po takim czekaniu ))

nalezalo sie
    Nie takie małe. Może się okazać, że w Ameryce północnej będzie łatwiej sprzedać pakiet kanałów 3D, Niby znacznie mniej Polaków tam jest, ale mogą chętniej inwestować w telewizory 3D, szczególnie na początku.
    info Ok a wstawka "male" to taki zarcik ))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Czasami nie wiem jak Twoje wypowiedzi traktować. Po której Ty właściwie stronie stoisz a raczej iloma nogami xD
    od zawsze dwoma nogami po stronie satro )) i mam nadzieje ze bedzie niezle

pozdrawiam,

ide na tarasik na piwko wracam okolo 15 ))))))))))))))))))))) jest co swietowac !!
    Dnia 2011-04-19 o godz. 11:15 ~re napisał(a):
    > od zawsze dwoma nogami po stronie satro )) i mam nadzieje
    > ze bedzie niezle

pozdrawiam,

ide na tarasik na piwko
    > wracam okolo 15 ))))))))))))))))))))) jest co swietowac !!

* astro

• Re: info Autor: ~kokainka [83.0.137.*]
    ładnie się "macają" inwestorzy:):):)
  • Re: info Autor: ~apostol [88.156.72.*]
    Papier w ciagu tygodnia wzrosl 100%

Czekamy na kolejne iskry ktore podpala lont tej rakiety --->100zl
  • Re: info Autor: ~piotr [193.251.81.*]
    ja takze czekam na 100zl
  • Re: info Autor: ~Tomi [77.252.185.*]
    Ja także nie prędko opuszcze pokład. Moge czekac nawet z rok. Wiernośc aż po grób:)
    wierność po grób a kolejka do sypania coraz większa ;) przeżyłem wzrost do 8 poprzednim razem i spadek do 3,90 ;p dobralem do 4 dla równego rachunku i nie powiem, że mnie nie kusi - dobra lekcja cierpliwości

jestem wielce ciekaw jak się będą arkusze po świętach przedstawiać ;)
    Ale weź pod uwagę, że obecnie gdy tez mamy ppziom 8 zl jestesmy na innym etapie, tzn. społka. Tak więc nie wiem kto będzie taki głupi i będzie teraz wywalał. Przy smoku ludzie powinni obudzić sie przy 10 zl a ladowali dalej, tak wiec przy Astro każdy kto ma choc troche rozumu będzie siedzial i nie popuści.
    Dokładnie, minęło pół roku, są już koncesje i pierwsza umowa o dystrybucje kanałów. Spółka jest już w zasadzie gotowa pierwsze z nich uruchomić.
    wszystko to rozumiem :) i trzymam - zazwyczaj nie siedziałem nigdzie dłużej niż miesiąc - kilka razy mnie to kosztowało, ale w większości przypadków zarabiałem więc się tego trzymam dalej :) tutaj zważając na fixy i stagnację zakręciłem półtora kółka i wolał bym nie wracać do pełnych dwóch hahaha

dlatego piszę, że uczę się cierpliwości i mam WIELKĄ nadzieję, że ucząc się przy okazji zarobię :) także spinać poślady i trzymać do 20 - tyle czasu ten poziom trzymaliśmy więc nie ma co się przed półmetkiem poddawać
    Ja mimo wszystko wierzę w mądrość akcjonariuszy Astro i umiejętność analizowania i wyciągania wniosków z info. jakie wypływają ze spółki. Nie widże powodów dla korych teraz zaczeli by wszyscy sypać, zwłaszcza, że chyba widzą co sie dzieje.
    I Jeszcze jedno - z tego co widze to dużo osób chce trztymac do 20 zł tak wiec tam zalecimy dopiero przy tymn poziimie moim zdaniem zacznei sie sypanie niestety bo spółka warta jest o wiele więcej.
  • Re: info Autor: ~plocekid [87.119.32.*]
    nie sypia i po 20 ja tam czekam na 300 , gdzie to funduszom w pakietach oddam jak kiedyś ganta
  • Re: info Autor: ~debil gieldowy [79.185.143.*]
    a ja liczę to tak:

w przypadku innych spolek majacych koncesje satelitarną i rowpowszechniajacych swoje programy via TV cable wartosc 1 akcji w przeliczeniu na 9.9 mln wynosi ca 12-14 zł/1 program TV. My (w koncu jestesmy wspolwlascicielami, no nie ;D )tych programow mamy miec 10, wiec to latwe do policzenia. Sytuacja nieco sie komplikuje gdy spojrzymy na spolke okiem jej glownego akcjonariusza i jego porachunkami z pewnym panem. A takze i zasiegiem sygnalu via Internet, który moze spokojnie predendowac nawet obecnie do miana medium umozliwiajacego publiczne rozpowszechnianie TV. Nie tylko publiczne ale i tansze. Do tego nawet koncesja na mux 1 nie jest niezbedna, a że tą drogą chce pojśc Spółka swiadczy przedostatni komunkat, ten który wywołał odpał. W przypadku TVN i Cyfrowego Polsatu wartosc jednego kanalu liczona w ten sam sposob co poprzednio (a dodam ze kazda stacja ma przeciez kanaly o lepszej i gorszej ogladalnosci) wartosc 1 programu wynosi 40-50 zl. Tez latwo policzyc jak by to bylo przy 10 ;) Wiec 20 mozemy w obu przypadkach dalej uznawac za poczatek wzrostow ;D
  • Re: info Autor: ~Tomi [80.239.242.*]
    Pytanie jakich mamy akcjonariuszy. - odp uz niedługo
  • Re: info Autor: ~debil gieldowy [83.6.113.*]
    szczerze? wiekszosc mysli gdzie jest lokalna gorka :D
  • Re: info Autor: ~pazdzioh [79.184.172.*]
    Wystarczy nacisnąć poslady i czekać. To urosło dopiero 100% a przy takiej ilości akcji i perspektywach to dopiero początek. Na pewno starsi pamiętają po ile planowana była nastepna emisja. Jak nie pamiętacie to napiszę. Emisja planowana jest po 40 pln. Czyli jaka musi być cena rynkową? Na pewno nie mniej niż 50-60
    BYLA planowana - jak jest obecnie tego juz nie wiemy
  • Re: info Autor: ~pazdzioh [79.186.114.*]
    Ale jak wiesz dobrze do spółki została wprowadzona kasa w postaci wierzytelności i to bez dodruku. Jak myślisz pompuje kasę i nic nie chce a zrobi emisje po 1 pln dla ulicy albo instytucji?
    w tqakiej sytuacji trudno aby pozbywal sie wladzy w spolce za cwierc darmo

inna kwestia to moim zdaniem emisja w celu zwiekszenia FF, tak tez mogą zrobic, ale bedzie ona de facto niewielka
  • Re: info Autor: ~rachciachpuj [83.20.180.*]
    info miodddzomo
  • Re: info Autor: ~piotr [193.251.81.*]
    tak więc czekaja nas wzrosty a cierpliwi zarobią i to dużo a dzisiaj niedziela ostatnia okazja by pojezdzic na nartach bo sniegu coraz mniej
  • Re: info Autor: ~200 [66.90.77.*]
    To kiedy zaczynaja nadawanie ?
  • Re: info Autor: ~debil gieldowy [83.31.150.*]
    LADA CHWILA
[x]
ASTRO 22,22% 0,09 2026-02-18 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.