poczytaj to a bedziesz wiedzial w co zainwestowac, jak to wypali zarobic bedzie mozna krocie.
Zarząd VIRTUAL VISION SA przekazuje niniejszym do publicznej wiadomości raport miesięczny za miesiąc marzec 2011 roku zawierający:
I . Istotne tendencje i zdarzenia w otoczeniu rynkowym emitenta.
II. Raporty bieżące opublikowane w marcu 2011r.
III. Informacje na temat realizacji celów emisji, jeżeli ich realizacja nastąpiła w marcu 2011r.
IV. Wydarzenia, które dotyczą emitenta i mają wystąpić w kwietniu 2011r.
I.
W okresie sprawozdawczym (tj. w miesiącu marcu 2011 roku), a także w miesiącu następnym (kwietniu 2011), do dnia opublikowania niniejszego Raportu, wystąpiły następujące tendencje i zdarzenia w otoczeniu rynkowym Spółki, które w ocenie Spółki mogą mieć w przyszłości ewentualne skutki dla kondycji finansowej oraz wyników finansowych VIRTUAL VISION SA:
W dniu 9 marca 2011 zgodnie z umową z dnia 4-go lutego 2011 Spółka otrzymała, od Polskiego Instytutu Sztuki Filmowej (PISF), pierwszą ratę dofinansowanie produkcji pełnometrażowego animowanego, stereoskopowego filmu w technologii 3D pt.: BUG MULDOON (MayDay) w wysokości 1.600.000,00 zł.
W dniach 4-7 kwietnia 2011 podczas MIPTV- międzynarodowych targów telewizyjno-filmowych w Cannes Spółka, zawarła szereg wstępnych porozumień w sprawie co-produkcjii i dystrybucji realizowanej produkcji.
moze leszczom a moze tym co sprzedzą pozniej za 40 gr-
a jesli im sie to uda to wtedy ty jestes leszcz ze nie kupiles
wiec nie mozna od razu powiedziec kto jest leszczem chyba ze jestes wrózką :)))
Cóż jak tam nie chcę nic mówić, żadnego cynku nie miałem, do firmy nie dzwoniłem, nikt mnie o niczym nie zapewniał, oceniam własnymi oczyma. Jakoś nie wierzę, że duży sprzedaje małemu, żeby mały zarobił hehe. Zobaczcie na wykres historyczny. Tam były już 3 takie podejścia bez fundamentów i się to ładnie wysypało. Wszystkim powodzenia :)
Ja tutaj jestem już rok. Teraz wliczając objętą emisję po 0,05 PLN jestem na zero. Szerze to mnie wali czy to spadnie na 15 gr. Poczekam jeszcze dwa lata, aż się to wszystko skonsoliduje i wtedy sprzedam. Zarobię na 100% i będę happy. Cierpliwość.
Przyjacielu to nie jest nowe spółka. Nowa jest tylko nazwa. Nie wiem z jakiego systemu transakcyjnego korzystasz, ale chyba wszystkie oferują wykresy historyczne :)