koleś... sobota, 22ga - godzina imprezowania a ty obwieszczasz co robi Endriu...
z drugiej strony musisz mieć słabe życie skoro żyjesz życiem innych ludzi... smutne.
Warto się zastanowić jak będą głosy z PI że robią film a nie jak przedszkolaki pokroju andrzejka będą włączały propagandową tubę.
Sorry Szakal za moje kąśliwe uwagi ale większość tutaj nie ma nic do powiedzenia za to każdy się obkupił po 6gr (łącznie z Housem który pod wieloma nickami zbiera od 19 groni) i mimo wszystko jest zarobiony!
gadałem z PI dwa razy w tym roku. Raz na koniec stycznia i mówili że coś tam się dzieje z VIV, ale bez szczegółów. Druga rozmowa była w ubiegły piątek i laska od nadzoru produkcji nie miała pojęcia o jakiejś pracy dla VIV. Nie wróży to dobrze
Dnia 2011-04-17 o godz. 17:13 ~Ghost napisał(a):
> gadałem z PI dwa razy w tym roku. Raz na koniec stycznia i
> mówili że coś tam się dzieje z VIV, ale bez szczegółów.
> Druga rozmowa była w ubiegły piątek i laska od nadzoru
> produkcji nie miała pojęcia o jakiejś pracy dla VIV. Nie
> wróży to dobrze
No napewno dzwoniles tyle ze ja tez dzwonilem i mi powiedzieli ze nie udzielaja oodpowiedzi ns takie pytanie takze wydaje mi sie ze cos sciemniasz
platige jako producent nie może udzielać innych informacji aniżeli te na które została udzielone pozwolenie przez virtual... a więc żadne informacje. Powód? Virtual Vision S.A. jest notowane na giełdzie.
Tak czy inaczej naganiaczy nic nie zatrzyma przed biciem bezsensownej piany i tłuczenie czarnego pijaru. Powodzenia i siły w przekonaniu że i tak niczego nie zmienicie.