Pamiętajcie, że ta spółka jest warta mniej niż auto mojego stryja. Na pompce zawsze da się zarobić, ale trzeba wyjść w porę, bo niestety tutaj jeszcze będzie 1-2 zł. Jak na moje oko, teraz jest już tylko podtrzymywanie kursu i rozdawanie papiera.
kolego to ze ty wyszedles nie znaczy ze kazdy ma tak zrobic...teraz juz jest hardcore ale czeka nas jeszcze atak na 10 zł na 10000000000000 %.........bedzie ciekawie......TELIANI 2 ....:) pozdrawiam tych co jeszcze na pokladzie....czekamy na 10 zł:)
Dnia 2011-04-16 o godz. 10:11 ~janusz napisał(a):
> kolego to ze ty wyszedles nie znaczy ze kazdy ma tak
> zrobic...teraz juz jest hardcore ale czeka nas jeszcze atak
> na 10 zł na 10000000000000 %.........bedzie
> ciekawie......TELIANI 2 ....:) pozdrawiam tych co jeszcze
> na pokladzie....czekamy na 10 zł:)
Ale ja nie każe nikomu wychodzić. Powiedziałem tylko jakie jest moje zdanie, swoje zarobiłem i nikomu nie zaluje zeby tez zarobil. Kupowałem miedzy 1-2 zł, sprzedawałem miedzy 7 - 8,5. Nie wierzę, że bedzie wiecej, dlatego sprzedałem wszystko. Ktos to kupił, jak uda mu sie na tym zarobić to jego szczeście. Ja tym czasem ide na ryby :]
a Patrowicz po cichutku opuszcza pokład resztę darmowych akcji wywali jak PDA zamieną sie w akcje i będzie Teliani bis tylko że z górki bo pod górke to już bylo
jak jest patrowicz to smoke skończy za miesiąc na 50 groszy. Ten delikwent nie ma skrupułów,własną matkę by sprzedał,gdyby wiedział że zarobi na tym parę złotych.
Dnia 2011-04-16 o godz. 12:40 ~czy nie napisał(a):
> jest tu patrowicz czy nie
Dnia 2011-04-16 o godz. 12:40 ~czy nie napisał(a):
> jest tu patrowicz czy nie
Dnia 2011-09-29 o godz. 15:21 ~gero napisał(a): > Dnia 2011-04-16 o godz. 12:40 ~czy nie napisał(a): > > jest tu patrowicz czy nie > Dnia 2011-04-16 o godz. 12:40 ~czy nie napisał(a): > > jest tu patrowicz czy nie
kto wam puścił plote że tu patrowicz jest??
Patrowicza tu nie ma i nie wierzcie w te bujdy
Smoke nie długo po 40 zł będzie hulał bo ta branża zawsze przynosi zyski i to mnie byle jakie, ,akcji jest bardzo małą jak na taką spółkę wiec tu będzie bitka o akcje jeszcze. Poza tym nie liczcie że kurs zlecie jak na innnych spółkach które mocno rosły - tu tego nie będzie jak już to korekta z 15 zł na 11 zł i tyle w temcaie a kurs bedzie i tak po korekcie sie pachał w góre