Powołano 2 nowych członków.Może ktoś wie o nich coś więcej i jak to może wpłynąć na dalsze funkcjonowanie spółki.Te dwa nazwiska nic mi osobiście nie mówią.Ktoś może coś więcej napisać.Z góry dziekuję.
Nazwiska też mi nic nie mówią, jeden z nich miał chyba coś wspólnego z totkiem. Zwiększony ff podoba mi się. Można chyba przypuszczać, że to drobny krok w stronę ciągłych.
mysle ze na dniach zaczna emisje i to rzeczywiscie spowoduje wzrost zainteresowania Spolka, choc podejrzewam ze pozytywnych informacji bedzie wiecej
Jezeli tak jak przypuszczam niechec GPW do zmiany systemu notowan jest wywolana zakulisowymi dzialaniami pewnego potentata medialnego to mysle ze zwiekszanie FF w obecny sposob nic nie da. To jest jak kopanie się z koniem, zadnych szans na wygranie. Jakby nawet udalo sie osiagnac wymagana wielkosc FF to i tak znajda pretekst aby pozostawic stan obecny. Leszym sposobem moim zdaniem byloby informowanie widzow ze programy przez nich ogladane sa dzielem Astro S.A. ktora to spolka jest notowana na NC. Jak zwiekszy sie zainteresowanie akcjami to zaczna sie czesciej pojawiac pytania na podstawie jakich przeslanek spolka ta jako jedna jest notowana na fixingu. Mysle ze latwiej wowczas bedzie Sobolewskiemu , ktory zaliczyl juz pare potkniec, zmienic system notowan niz odpowiedziec na niewygodne dla siebie pytanie.