• JESLI MARORA JEST NA GIELDZIE TO DLACZEGO KROSNO NIE A JEST 100 RAZY WAR Autor: ~qqqaaaqqq [83.23.215.*]
    100 RAZY WARTOSCIOWSZE . KROSNO NA GPW GPW GPW APEL
  • Re: JESLI MARORA JEST NA GIELDZIE TO DLACZEGO KROSNO NIE A JEST 100 RAZY Autor: ~qqqaaaqqq [83.23.200.*]
    makora se rosnie a nasze szklo nie to naszkraj wlasnie
  • Re: JESLI MARORA JEST NA GIELDZIE TO DLACZEGO KROSNO NIE A JEST 100 RAZY Autor: ~ted [82.177.80.*]
    Kolego nie marora a MACORA i to jest malutki pierdołek a nie huta. Wiem coś na ten temat ,bo pracowałem w obydwu zakładach a w K. H .S 40 lat i dużo na ten temat mogę powiedzieć. Pozdrawiam obecnych i byłych pracowników
  • Re: JESLI MARORA JEST NA GIELDZIE TO DLACZEGO KROSNO NIE A JEST 100 RAZY Autor: ~qqqaaaqqq [83.23.208.*]
    macora pierdola kolego a duzy zaklad nie kumasz. a twoj starz tu nic nie ma do rzeczy.
  • Re: JESLI MARORA JEST NA GIELDZIE TO DLACZEGO KROSNO NIE A JEST 100 RAZY Autor: ~akcjonaiusz_001 [77.236.2.*]
    Kolego spokojnie. Człowiek który tam przepracował całe życie wie co mówi. Są prowadzone działania jak się wszystko dobrze poukłada to KHS wróci na GPW, a Macora to naprawdę malutka spółka w porównaniu do dużego krosna.

Pozdrawiam, ja też mam akcje ale trzeba spokoju a jak chcesz żeby jak najszybciej KHS wróciła na giełdę to skontaktuj się z ludźmi którzy działają w tym kierunku i może będziesz mógł się dołączyć do ich inicjatywy. A Macore sodtawmy w spokoju ona nie ma nic wspólnego w KHS.
  • Re: JESLI MARORA JEST NA GIELDZIE TO DLACZEGO KROSNO NIE A JEST 100 RAZY Autor: ~qqqaaaqqq [83.23.238.*]
    ja wlasnie o tym pisze ze jakas masora k.....a ktora jest malym zakladzikiem szklanym jest na gieldzie a duze krosno nie.czytajcie ze zrozumieniem prosze.
  • Re: JESLI MARORA JEST NA GIELDZIE TO DLACZEGO KROSNO NIE A JEST 100 RAZY Autor: ~Dobosz [46.112.137.*]
    Dnia 2011-04-15 o godz. 17:46 ~qqqaaaqqq napisał(a):
    > 100 RAZY WARTOSCIOWSZE . KROSNO NA GPW GPW GPW APEL

Podoba mi się Twój APEL! Póki co to APEL poległych. Ale jako słowiański inwestor wychowany na "Dziadach" tudzież innych gusłach TRWAM w wierze, że tu "Wesele"-j jeszcze będzie. Oby nam hochoł jakowyś (nie mam tu na myśli żadnego z członków kierownictwa) nie zagrał ...ostało Ci się jeno skło (nie mam na myśli indiańskiej kobiety). Brałem po 0,07 zł za sztukę jak leciało. Fundusze na ten szczytny cel ratowania skarbu dziedzictwa narodowego zdobyłem za makulature z "NIE", "Main Kampf", "Trybuny Ludu", która przydała się po latach oraz legendarnego białego kruka "Kraj RAD". Młodzieży wyjaśniam, że to nie pierwiastek promieniotwórczy tylko kraj, który za cholere nie był twórczy o czym świadczą insygnia jego byłych władców sierp i młot. Podobno ziele skręcone na tym papierstwie miało tyle ołowiu i rtęci co amalgamat w otworze gębowym czerownoarmisty i dawało kopa jak prawdziwa katiusza. Obecnie w poczuciu dobrze spełnionego obywatelskiego obowiązku przepełniony dumą, nadzieją i wizją (miałem widzenie Krosna w mroku na górskim stoku z błyskiem chciwości w oku po 10 euro na giełdzie od roku) zaległem w napięciu i oczekiwaniu niczym kura na jaju.
    Pozdrawiam Was bracia i siostry molim Was wszystkich liepa.
  • Re: JESLI MARORA JEST NA GIELDZIE TO DLACZEGO KROSNO NIE A JEST 100 RAZY Autor: ~ted [82.177.80.*]
    Do[qqqaaaqqq] Szanowny Panie starałem się nikogo nie obrazić i proszę oto Pana, a jezeli chodzi o staż to ma to znaczenie i to bardzo duże. Przez ponad 30 lat byłem też działaczem związkowym i znam niektóre sprawy od ' podszewki'. Spółka której jest syndyk nie może być na gpw, dopiero wtedy gdy ureguluje wszystkie sprawy związane z finansami wobec innych podmiotów [dłużnicy]lub znajdzie chętnego [kupca] który to zrobi. Pozdrawiam byłych i obecnych pracowników KHS> SA
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.