Wczesniej to mialo sens teraz to tylko szczekanie normalna korekta. Jeszcze troche moze sobie poszczekacie ale zacznie to przechodzic w zalosny skowyt ale jeszcze sobie pouzywajcie do tego czasu.
sorry ze sie nie odzywam ale pilnowalem biprometu i ladowalem wory w moja byla perelke mispol sa-tam praktycznie zostalem na watku wiec nie mam czasu.fundusz litewski kupowal mispol sr.po 8 a jest po 5-to ich problem ja korzystam maja jeszcze mieszko.a na tupie zero obrotu i szczekanie kundli-normalka.nic nie robie i tak to bedzie bipromet 2-tamtego tez gnoili 3 lata-ale skonczylo sie/pozdro
W przyszłym tygodniu też będziemy szczekać. Jeszcze przed świętami 5 na przedzie. To cały TUP - podnieśli do 7,5 trochę sprzedali i tyle. Wiecie co jest najsmutniejsze - to że gdyby TUP był naprawdę coś wart to nie byłoby możliwości tak się bawić kursem, a że jest to spółka która naraziła dużo ludzi na ogromne straty w ciągu kilku ostatnich lat i jest mistrzem wśród spółek niespełniających obietnic, pies z kulawa nogą nie dotknie się tego papiera. A to wszystko bardzo źle rokuje na przyszły tydzień i dalsze lata.
O piatce zapomnij, szczekac bedziecie do 6,5-6,8 to wszystko co bedzie w tej korekcie i to intraday bo watpie zeby bylo w cenach zamkniecia. Czasu nie bede zgadywal przedzial cen podalem wesolego ujadania zycze i radze dobrze ten czas wykorzystac bo pozniej juz tylko uszy po sobie i ogony pod siebie.
Proponuje jeszcze zaczic sie pod wierzba podobno soczyste gruszki maja spadac co prawda informacje nie potwierdzone ale szanse nie mniejsze niz 5,99 na TUP jak tam probujesz to na gruszki tez zapoluj wiara gory przenosi ale latwo ja pomylic z glupota a ta tylko osmiesza.
Próbujesz mnie obrazić, czy tylko wysuwasz swoje teorie? Jeżeli są wśród Was tak wielcy pesymiści, jak "kolo", to Ja bardzo chętnie odpowiem na sprzedawane przez niego akcje.
Ale ja nie mam w tym momencie akcji TUP. Miałem 5k po 5.3 kupione przed końcem roku na wyprzedaży OFE ale sprzedałem po 6 zł dwa tygodnie później. Tylko do tego TUP się nadaje. Pan prezes zakpił ze mnie jako z inwestora kilka lat temu i według mnie robi to do tej pory. Dlatego też nie jestem akcjonariuszem tej spółki. Ja sobie siedzę w dużych spółkach, kiedyś pisałem co mam i bardzo mi z tym dobrze, bo dobrze na nich zarabiam.
Kolo jest ok nie lubi spolki ale pisze z sensem za to mentalista to typowy troll i na dodatek idiota dziwie sie Krisowi ze z nim polemizuje bo naprawde szkoda czasu na rozmowe z uposledzonym mitomanem.
Kolo jest reformowalny do tej pory mial racje wiec sila rozpedu sie tego trzyma niedlugo racja go opusci i z godnoscia pogodzi sie z tym faktem bo jest racjonalny w swoich opiniach przynajmniej takie sprawia wrazenie. Mi wystarczy ze nie pisze bredni jak inne indywidum z tupowych watkow, nie wymagam zeby wychwalal spolke.