• Od poniedziałku Solidne wzrosty........ Autor: ~Krzysztof z Radomia [79.162.113.*]
    A wy sprzedajecie po 0,09
    po cenie wartości księgowej w przyszłym tygodniu 14-15
    miłego weekendu bez akcji i te po 0,10 wam dzisiaj wciagną

Jazda na cerabudzie pamietać!!!
  • Re: Od poniedziałku Solidne wzrosty........ Autor: ~damian [89.17.224.*]
    dziś zdążyłem na lajcie wciągnąć po 9 groszy i nie muszę czekać, jak wyjdę dziś z innej spółeczki to po 10 groszy może zdąże bo to MEGA PROMOCJA jeszcze
  • Re: Od poniedziałku Solidne wzrosty........ Autor: ~cegla [213.108.115.*]
    tez mysle ze wciagna to co stoi po 10 ...
    wystarczy ze tylko wejda te 2-3 pierwsze zleconka na S po 10

reszta pojdzie gladko

a w nowym tygodniu beda stac melony na kupi po 12, hehe
    taka jest szulernia
  • Re: Od poniedziałku Solidne wzrosty........ Autor: ~rex [95.49.190.*]
    paranoja, co za marzyciele. sadzicie ze gosc sie juz wysypal?
  • Re: Od poniedziałku Solidne wzrosty........ Autor: ~Krzysztof z Radomia [79.162.113.*]
    Szulernia infa i kontrakty na cegłę..

Do zobaczenia na 0,18 co będzie już niebawem.
    miłego weekendu dla tych co sprzedali po 0,09
    :))))
  • Re: Od poniedziałku Solidne wzrosty........ Autor: ~Krzysztof z Radomia [79.162.113.*]
    Się przesypali kolego przesypali z wora do wora w ubiegłym roku 500%
    w tym wystarczy im 200

pogadamy za kilka sesji.
    Krz.Rad.
  • Re: Od poniedziałku Solidne wzrosty........ Autor: ~damian [89.17.224.*]
    ludzie są zdrowo wystraszeni :D stoi na S po 10 groszy i nie biorą - paranoja :)
    Socjotechnika :))
    Psychologia tłumu będą brali po 15gr już tak jest to tak jak z Petrolem przebił 10zł i szał
    tu jest podobnie w ubiegłym roku zaczeli kupowac pow 30 gr :)))
  • Re: Od poniedziałku Solidne wzrosty........ Autor: ~Adam [178.56.158.*]
    Od poniedziałku panie Krzysztofie lekkie podbieranie ktoś w ubiegłym tygodniu wsiadł ze sporą kasą na walor a ten co zbierał postanowił pokazać kto rozdaje karty.

Potężniejsze ruchy w granicach 15-20 gr przewiduje w maju teraz podjedziecie do 0,15 gdyż ktoś jeszcze nie zebrał, podkreslam przymierzam się do kupienia waloru gdyz na salonach głośno że jeszcze nie był grany w tym roku, sprawedziłem od stycznia 2010 tendencja spadkowa dobiliście do wartości księgowej-minimalnej co jest sygnałem odwrócenia trendu co zresztą widac na wykresie 0,09 silny sygnał kupna.

• Re: Od poniedziałku Solidne wzrosty........ Autor: ~złota rączka [86.147.4.*]
    Zgadzam się z wami poza jednym , wytrzepanie kogo się da , wzrosty po swiętach a wielkie wzrosty w maju? albo horyzont?
  • Re: Od poniedziałku Solidne wzrosty........ Autor: ~Mateusz [213.180.136.*]
    Trudno czytać na bankierze komentarze gdyz większość z tych wypocin to marzenia o totalnym dnie lub kosmosie, każdy człowiek indywidualna opinnia.

Wracając do Cerabudu, kurs akcji spadł poniżej ceny nominalnej 10gr co świadczy o totalnym podwójnym dnie, pan Adam napisał iż spółka nie była grana od ponad roku 15 miesięcy, przyjrzałem sie rozgrywkom w ostatnim tygodniu środa -piątek mówiąc krótko moim zdaniem jesteście tuż przed wybiciem trudno określić do jakiego poziomu ale po straszeniu tymi pakietami akcji po 11,12,13gr ktoś konicznie chce wystraszyć i tak wymęczonych na tej spólce inwestorów.

Mówiąc krótko jeżeli ta konsolidacja na 9-10gr potrwa jeszcze 2-3 sesje powinno powstać potężne wybicie chociaż podejrzewam że sternik odebrał częśc swoich papierów w piatek 15,04 po 9gr i jeżeli straszenie nic nie da zabierze swoje pakiety ze sprzedaży po 11-12 a zgarnie z rynku po 0,10 gdyż dobiliści do dna z 2009r gdzie kurs poszybował na 0,50zł.

W piątek zakupiłem mały pakiet po 0,09 ale uciekło ktoś widząc jak zgarniają mu straszaka zgarnął co swoje. Powastała sytuacja i tak duża konsolidacja na tym poziomie napawa optymizmem, z mojej strony uważam że w maju powinno nastąpić wybicie nie wiem jak duże być może 0,8-0,20 trudno okreslić poziom ale na podwójnym dnie gdzie cena kacji spółki sięgneła poniżej wartości nominalnej tworzy się silny sygnał kupna co daje solidny sygnał do wzrostów.

Nie pamiętam autora ale w jednym z wątków ktoś świetnie napisał iż do poziomu 0,15 będzie realizowane podbieranie waloru zobaczymy jak to się sprawdzi w rzeczywistości.
  • nie zdziwie sie jak go je.......bna na 7gr niebawem Autor: ~7gr [86.13.127.*]
    moze byc takie sypanie i sie na 7gr znajdziemy i sie posraja ci pseudo inwestorzy
  • Re: nie zdziwie sie jak go je.......bna na 7gr niebawem Autor: ~tomi [93.105.67.*]
    może i tak być ,arkusz sprzedaży imponujący ,robota na 2 dni .
  • Re: nie zdziwie sie jak go je.......bna na 7gr niebawem Autor: ~Mateusz [213.180.136.*]
    Właśnie takie posty o paranoicznym zaklinaniu 7gr inne 50 gr to jest to forum niestety.

Proszę pana śmiem twierdzić iż zaczeła się nagonka na spadki skutkiem czego są nieoczekiwane wzrosty, zazwyczaj tak jest, proszę zauważyć iż co raz więcej inwestorów wyszukuje takie właśnie spólki na ,,dnie", jak pan wie ludzie się uczą także chciałem kupić tanio i dalej chcę ale myślę że cena 0,10 będzie niebawem wspomnieniem i to miłym, proszę przypomnieć sobie jak wiele spółek zdołowano w ten sposób na giełdzie wygrywają cierpliwi i tu własnie jest dylemat czy ta pora jest właściwa myślę że tak brak nowycj emisji , powolny spadek na dno a zasada działania jest prosta.

Po co ciągnąć spółkę z 0,3 na 0,6 = 100%
    jak można dać jej rok luzu i zrobić z 0,10>0,30 gdzie większy zysk ??? i bez nakładów ciągniecia kursu w górę.???

To są moje spostrzeżenia każdy robi co uważa za stosowne Nicolas Games także spadł do ceny nominalnej a ile kosztuje z 0,04 na 0,35 szczyt 0,20 obecnie
    Grpa PSW 0,56 >>2,20 1,20 obecnie
    Denta MDC zwalona na 3gr po roku 0,16

Jest jeszcze kilka takich nieodkrytych perełek ale jak się odkrywają ludzie kupują w popłochu i tu także to przewiduję w niedalekiej przyszłosći.
  • Re: nie zdziwie sie jak go je.......bna na 7gr niebawem Autor: ~tomi [93.105.67.*]
    Powiem tak ;nie chcę inwestować długoterminowo ,chcę kłusować i szukam ofiary .
  • Re: nie zdziwie sie jak go je.......bna na 17 gr niebawem Autor: ~Mateusz [213.180.136.*]
    Marzenia sa naszym dziedzictwem ludzie od praczasów patrzyli w niebo skłaniając się ku gwiazdom :)))

Jak widzę jest tu wielu magów cóż , ja widzę odwrócenie trendu zazwyczaj zmiana takiego ruchu korekcyjnego nastepuje gwałtownie i jest bardzo silna odbicie w góre, silny sygnał kupna przy 0,09 jeżeli w poniedziałek trend się utrzyma a podejrzewam że bedzie się umacniał możemy mieć miłą niespodziankę.
    Skutkiem takiej zmainy jest powrót do trendu o malejącej podaży co powinno przyczynic się do stopniowych wzrostów i umacniania waloru w średnio i długotermonowym kanale wzrostowym.

• Re: nie zdziwie sie jak go je.......bna na 17 gr niebawem Autor: ~Mateusz [213.180.136.*]
    Budowlanak ruszyła z kopyta o 25% specjaliści zapowiadali wzrosty - zobaczymy??
    Jak widzicie do łask powróciły cegły wypalane - naturalne pełne max itp.
    Ktos musi mieć konkretny powód aby tak mieszać poprzednio wywalali po 0,10 ten gość z zarządu a za chwilę wjechało na 0,30 nie mój wóz nie będzie mnie wiózł.

Taki mały watek z bankiera wkleiłem do ulubionych tak na wszelki wypadek.
    Odezwę się pod koniec tygodnia i zobaczymy jak to jest z tą przceniona cegłą :))

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Ruszylo-budownictwo-2304272.html
  • Re: nie zdziwie sie jak go je.......bna na 17 gr niebawem Autor: ~Adam [79.162.253.*]
    Szacunek dla wiedzy panie Krzysztofie, Mateusz pomylił się w swoich przewidywaniach o 2 godziny trudno to nie apteka :))))

Maj w tej spólce zapowiada się ciekawie komuś puściły nerwy i się najzwyczajniej nie obkupił, podzielam opinnie pana Mateusza siedzicie na podwójnym dnie, przypomina mi to BPC jeszcze troszkę się poprzepychacie do tych 15 gr rewelacja
    Uznanie dla pana panie Mateuszu.
  • Re: nie zdziwie sie jak go je.......bna na 17 gr niebawem Autor: ~Adam [79.162.253.*]
    Na 15 gr jest na sprzedaż 279 tys ktoś usilnie chce wam wyzbierać papier,
    jak ktoś zacznie brac po 0,11 znikną te batony udanego dnia ":))))

Panie Mateuszu bardzo dobrze przewidział pan BPC
    pozdr.
    Adam
  • Re: nie zdziwie sie jak go je.......bna na 17 gr niebawem Autor: ~atc_trader [89.73.175.*]
    spokojnie, niech ci z 11 popuszczą i wysypią po 10, szybciej urośnie.
    a tak na moje oko to zlecenia na 11 tych co kupili po 9 (z wyjątkiem mnie..) chcą szybko zarobić na ruchu 2 groszowym
    Pozdrowienia i podziękowania dla Adama.Adamie nie wykonuj dziwnych ruchów na Cerabudzie proponuję pozostać przynajmniej do czerwca ja przewiduję ponad 35 gr poprzedni szczyt 50 gr (spekulacyjnie) realnie wyzbierywanie waloru będzie trwało do około 18 gr tak mi wychodzi z wyliczanki co z tego będzie zobaczymy.

Adamie nie ten post od czerwca/lipca proponuję Nicolasa a czemu napiszę wieczorem podaj mi swoje GG.

Cerabud tarktuj jako inwestycję 3 miesięczną gdyż do lipca powinny nastąpić tu największe wzrosty, dalej jak napisałem.

Z rynku NC Atonht, napiszę wszystko na GG, na razie wywal wszystko co masz i kup Cerabud to moja prywatna opinia zrób jak uważasz za stosowne, przewiduję tu największą stopę zwrotu na najbliższe 2 miesiące.
    Uważaj na Serenity ... patrz na wykres ,,pionowa ściana"
    moim zdaniem górka
  • Re: nie zdziwie sie jak go je.......bna na 17 gr niebawem Autor: wysoka_srednia [213.17.203.*]
    10 gr też lądują momentalnie na 11 gr, no nic przyjdzie dzień, kiedy pokąsany baton się ulotni.
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.