• czy dzisiaj info Autor: ~Znany [83.15.252.*]
    o umowie na BZGarf ......
  • Re: czy dzisiaj info Autor: ~oooo [217.97.232.*]
    no wlasnie Kiedy?
  • Re: czy dzisiaj info Autor: ~wert [95.40.39.*]
    Myślę ,że do czwartku bedzie podpisana umowa z Bzgrafem.
    Widać ,ze czekają na tych co oddają poniżej 8 zł!
  • Re: czy dzisiaj info Autor: ~kris b [83.9.118.*]
    jesli im sie uda przejac bzgraf za 6-7 mln-to bedzie b.dobry interes-ta spolka jest duzo wiecej warta.nigdy wczesniej z zadnym innym ministrem skarbu i po to by sie lipce nie udalo-a tak to jest mozliwe.za stalina po sprzedazy takiego tauronu za bezcen poszedlby pod sciane -a jego odwolanie lezaloby latami w kazamatach lubianki/pozdro
  • Re: czy dzisiaj info Autor: ~Cree21 [77.114.164.*]
    KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
    Raport bieżący nr 17 / 2011
    Data sporządzenia: 2011-04-18
    Skrócona nazwa emitenta
    KOMPAP
    Temat
    Nabycie akcji przez Prezesa Zarządu
    Podstawa prawna
    Art. 160 ust 4 Ustawy o obrocie - informacja o transakcjach osób mających dostęp do informacji poufnych

Treść raportu:
    Spółka PPH KOMPAP SA informuje, że w dniu 18 kwietnia 2011 r. otrzymała zawiadomienie, w trybie art. 160 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o obrocie instrumentami finansowymi, od Pana Waldemara Lipka – Prezesa Zarządu Spółki, że wskutek transakcji nabycia akcji za pośrednictwem Millenium Dom Maklerski SA POK Gdańsk, które miały miejsce w dniach 11-15 kwietnia 2011r. - nabył on łącznie 5.684 akcji Spółki PPH KOMPAP SA w Kwidzynie, w cenie od 7,85 zł do 8,17 zł za akcję.
    Obowiązek przekazania powyższych informacji wynika z faktu, iż Pan Waldemar Lipka pełni w Spółce PPH KOMPAP SA funkcję Prezesa Zarządu.
    Jednocześnie Pan Waldemar Lipka poinformował, że posiada na dzień dzisiejszy 852.795 akcji PPH KOMPAP S.A., co stanowi 18,22 % w kapitale zakładowym oraz 852.795 głosów, co stanowi 18,22 % w ogólnej liczbie głosów na walnym zgromadzeniu Spółki.
    Ponadto poinformował, że Spółka Grand Sp. z o.o. z siedzibą w Sopocie (spółka zależna) posiada 195.000 akcji PPH KOMPAP S.A., co stanowi 4,17 % w kapitale zakładowym oraz 195.000 głosów, co stanowi 4,17 % w ogólnej liczbie głosów na walnym zgromadzeniu Spółki.
    Łącznie Waldemar Lipka i Spółka Grand Sp. z o.o. (spółka zależna) posiadają 1.047.795 akcji PPH KOMPAP S.A., co stanowi łącznie 22,39 % w kapitale zakładowym oraz 1.047.795 głosów, co stanowi łącznie 22,39 % w ogólnej liczbie głosów na walnym zgromadzeniu Spółki.
  • Re: czy dzisiaj info Autor: ~wert [83.238.209.*]
    Dobre i tyle ale szału nie ma!
  • Re: czy dzisiaj info Autor: ~kris b [83.21.210.*]
    waldek za chyba ostatnie zaskorniaki dobiera-klimat na gpw nie ciekawy a akcjonariat kompapu nie panikuje-az milo byc w takiej spolce.kurs zachowuje sie ksiazkowo-przed dalszym wybiciem.jesli wert w tym tygodniu przejma bzgraf-to wg mnie moze byc nawet podjazd pod 10-a tam jest generana zmiana trendu/pozdro
  • Re: czy dzisiaj info Autor: ~wert [77.113.46.*]
    Myslę ,że jutro lub w środe powinni ogłosić ! Przeciesz nie w w Wielki Czwartek lub Piątek ;-))
    Nie ma chętnych do oddawaina i dobrze !Wystarczy ,ze przebije 8,50! ja rownież jestem zadowolony z takiego akcjonariatu ,wykruszyli się Wiedzące oraz Moski! Bedzie duzo lepiej oby tylko Prezes nic nie zpaprał ale ostatnio poprawił się więc jestem dobrej myśli!Pozdrawiam
  • Re: czy dzisiaj info Autor: ~kris b [83.21.210.*]
    dla mnie najwazniejsze bylo przejecie ozgrafu ale bzgraf to pojscie za ciosem-a waldek slynie z restrukturyzacji.zauwaz ze nie ujawnia nic w prasie o nowej strategii ozgraf-tylko w tv sie troche wygadal-a sam podkupuje-to dobry znak ciekawe co inne grube rybki w kompapie o tym wszystkim mysla/.pozdro
  • kris b Autor: ~Senior [83.28.207.*]
    myślę że i rybki podkupują tylko nie koniecznie na siebie i muszą sie tym chwalic,
    ....... kupowanie chyba zacznie sie po przełamaniu 8,5 :-) ... czekamy na przejęcie BZGafu
    pozdro
  • Re: czy dzisiaj info Autor: ~wiedzący [77.87.0.*]
    no nie tak do końca,
    ja nic nie sprzedałem a jeszcze dobrałem, a że sytuacja sie powoli zmienia to i nie pieje.

pozdrawiam tych wytrzymałych bo w porównaniu do innych perełek nadal jesteśmy na dnie.

czas to zmienić i na to czekamy, juz niedługo krisowe 30

• Re: czy dzisiaj info Autor: ~kris b [83.21.195.*]
    do wiedzacego-nie uwazasz ze po lyknieciu ozgraf i dopinaniu bzgraf jest cos podejrzanie tanio.ulica moze jeszcze spokojnie kupic papier po 8 a wg mnie po przejeciu olsztyna powinien chodzic po 10.a jeszcze pewnie dolaczy druk-express laskawca a nia koniec roku laczy obrot gk kompap -80 mln i pewnie zysk.a ze spolka jest jedyna na gpw-to z czasem moga dolaczyc i inne drukarnie -ale w dluzszej perspektywie/pozdro
  • Re: czy dzisiaj info Autor: ~wert [77.112.234.*]
    Ciekawy Raport o poligrafii!
    http://www.kpmg.com/PL/pl/IssuesAndInsights/ArticlesPublications/Strony/Komunikat-prasowy-Wartosc-polskiego-rynku-poligraficznego-w-2013-roku-moze-osi%C4%85gnac-blisko-12-mld-zl.aspx
  • Re: czy dzisiaj info Autor: ~szaleństwo [153.19.116.*]
    tu będzie:) shopping aż miło będzie popatrzeć.
  • Re: czy dzisiaj info Autor: kfed [83.5.211.*]
    Jest info....

http://www.msp.gov.pl/portal/pl/250/15531/Podpisanie_umowy_sprzedazy_akcji_spolki_Bialostockie_Zaklady_Graficzne_SA.html

[x]
KOMPAP 8,85% 24,60 2026-02-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.