• Uwaga - ustawiać się na zakup Autor: ~Jacek z Grochowa [178.73.50.*]
    Polecam zacząć kupować tę spółkę, ale nie wcześniej niż od 5 gr. w dół. Minimum jakie może ustanowić to 4 gr, możliwa szpilka, ale nie wielka na 3 groszach. Realnie właściwa cena za akcje do dzisiejszej gospodarki jak i przyzłego trendu w branży to max 6 gr.
    Pozdrawiam, JAcek
  • Re: Uwaga - ustawiać się na zakup Autor: ~rekin8 [83.22.50.*]
    Jacek gratuluję. Jesteś moim nowym guru. Można zamówić jakieś analizy u ciebie? Dobrze płacę.. Jak możesz to wytłumacz mi czemu przez kilka miesięcy obroty były około 10tys zł ostatnio 100tys a dziś 3mln zł. Bardzo mnie to ciekawi. Szczerze, nie wiem tego. I moim zdaniem nie wie tego nikt na tym forum ale skoro trafia się ktoś taki jak Ty to słucham.

Pozdrawiam,

Fan Jacka
  • Re: Uwaga - ustawiać się na zakup Autor: ~Jacek z Grochowa [178.73.50.*]
    na BPC tez pisalem, ze spadnie do 20 gr. i potem odbije na 50, a jak był po 30 to nie wierzyli. Zobacz tez moje posty na petrolinvest, są w czołówce, zwłaszcza ten o aktiubińskiej ropie. Wiem - bo sprawdzam co się dzieje na bieżąco. Nie o wszystkim mogę szczegółowo mówić, ale jeśli wysilisz się i przenalizujesz spółkę, porozmawiasz z ludzmi, sprawdzisz nastroje, sam się dowiesz dlaczego warto brać tak nisko. Jest szansa, że od tego poziomu mniej stracisz to po pierwsze, po drugie, ta cena i tak jest większa znacznie, znacznie niż fundamenty.. niestety...
    Pozdr. Jacek
  • Re: Uwaga - ustawiać się na zakup Autor: ~rekin8 [83.22.50.*]
    Na bpc byłem i zarobiłem, mam nadzieję, że tu to powtórzę. Szkoda tylko, ze piszesz taki post po tym jak spadło 25%. Bo teraz to kazdy może sobie coś takiego napisać. Trzeba było to napisać jak wczoraj stało po 14 gr:)
  • Re: Uwaga - ustawiać się na zakup Autor: ~tomasz600 [178.37.83.*]
    Jestem Twoim fanem :))))))
  • Re: Uwaga - ustawiać się na zakup Autor: ~asd [78.8.71.*]
    dołączam do fan klubu JAcka dobry jest na BPC też zarobiłem , ale nie przypominam sobie aby dzięki Tobie i Twoim wcześniejszym prognozom
  • Re: Uwaga - ustawiać się na zakup Autor: ~asddas [95.49.190.*]
    stoja straszaki na kupnie, a wiec dzisiaj sypania bedzie ciag dalszy, ciekawe do ilu uwali kurs.
  • Re: Uwaga - ustawiać się na zakup Autor: ~xxx [213.108.115.*]
    naganiac na spadki to troche za pozno, haha

• Re: Uwaga - ustawiać się na zakup Autor: ~pawel [89.81.172.*]
    jacek tobie to rozum odebrało takich mendrców jak ty to na kauchaz bym wysłał ktos sypal ale powod jeden albo ktos ze starego zarzadu albo nowe rybki maja nas gleboko w d... bo taka prawda to szma...... i tak dalej banda jak mozna na fix spuscic kurs do 9 roni bez jakichkolwiek przeslanek .to powinno byc karane takie manewry a ty guru to naprawde mnie rozbrajasz zcheciom na kopal bym ci kolego
[x]
CERABUD -20,00% 0,18 2014-12-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.