• Czy warto... Autor: ~PZ [83.27.94.*]
    wejść w tę spółkę?
    Kurs coś jakby próbował odbić od dna. Technicznie wygląda bardzo dobrze, ale przy takich obrotach technika może okazać się zwodnicza.

Proszę o merytoryczne wypowiedzi za i przeciw.

Pozdrawiam poważnych inwestorów.
  • Re: Czy warto... Autor: ~Mirek [83.31.86.*]
    Ja wszedlem przy cenie srednio 3,20 i czekam cierpliwie.Wierze,ze zarobie troche kasy na tej firmie.Pozdrawiam powaznych inwestorow.
  • Re: Czy warto... Autor: ~PUBLIC [193.193.181.*]
    Tak warto zainwestować w akcje Hotbloka. Zaczynają produkcję na skalę przemysłową, zebrali z emisji 9 mln PLN (do spółki weszli ludzie z branży). Pracują nad obniżeniem kosztów i polepszeniem jakości. Lada chwila spodziewam się informacji o nowych kontraktach. Sam produkt jest bardzo innowacyjny i energooszczędny - zerknij na historyczne wpisy na forach. Większa część sprzedaży będzie kierowena do Europy Zachodniej - Hotblok był wyróżniany na targach budownictwa pasywnego i jest tam już rozpoznawalny. Obecny kurs jest bardzo atrakcyjny - zerknij na analizę techniczną. Bardzo dobrych wyników finansowych spodziewam się w II półroczu 2011 i 2012.
  • Re: Czy warto... Autor: ~PZ [83.5.81.*]
    Dzięki za opinie.
    Skubnąłem na razie kontrolnie, ale widzę że niecierpliwych wszędzie pełno i co pojawi się jakis popyt, to są chętni do wywalenia.
    Z mojego punktu widzenia to nawet dobrze, bo dopiero zaczynam tu przygodę i nie musze się martwić, że kurs ucieka...
    Nie dysponuję dużymi środkami, aby kurs podciągnąć. Trza odbierac od niecierpliwych, może i tacy się znajdą co po 1PLN oddadzą. Im mniej zleceń po lewej, tym wieksza szansa, że tanio się dobierze.

Mam nadzieję, że cierpliwość zostanie tu hojnie wynagrodzona.

Pozdrawiam poważnych inwestorów.
[x]
CARLSON 0,00% 2,50 2026-03-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.