• Prezes w TVN i C/Z ~ 5 Autor: ~Grzegorz J [89.231.126.*]
    Jakieś 30 minut temu Prezes mówił o przychodach powyżej 100 mln na ten rok i ok 10 mln zysku operacyjnego, licze na 8 mln zysku netto a to daje nam na chwile obecna C/Z ~ 5 przy kapitalizacji 45 mln

Czy coś jest równie tanie obecnie na rynku oprócz np takich firm jak MCI ?

Dodał również że perspektywa na najbliższe lata kształtuje się równie różowo
  • Re: Prezes w TVN i C/Z ~ 5 Autor: ~abc [95.51.182.*]
    2 bądź 3 sesje i wiadomość się rozejdzie. mają już problem z utrzymaniem na tak niskim poziomie. a kto wie, może już jutro odlot?
  • Re: Prezes w TVN i C/Z ~ 5 Autor: ~Grzegorz J [89.231.126.*]
    a tak na marginesie to Kunica jest mistrzem w wyciąganiu informacji niejawnych od Prezesów - ktoś ostatnio na antenie żartował, że po wywiadzie z nim miał bardzo szybko wywiad ze Stasiem Kluzą :)
  • Re: Prezes w TVN i C/Z ~ 5 Autor: ~kris b [83.21.206.*]
    korzystajcie poki jakies glupki sypia.potwiedzaja sie to co mowilismy z re.radze dobrze przeanalizowac ten wywiad.kupic poki tanio i zakopac i nie robic glupot-papier to wynagrodzi.nawet probuja medialnie zaistniec-jestem w szoku/pozdro
  • Re: Prezes w TVN i C/Z ~ 5 Autor: ~plekus [77.253.237.*]
    Martwi mnie, że na forum sami optymiści to zazwyczaj źle wróży........
  • Re: Prezes w TVN i C/Z ~ 5 Autor: ~kris b [83.21.206.*]
    mylisz sie kolego.b.malo wpisow swiadczy ze spolka jeszcze jest nieznana.my tylko probujemy to powiedziec.8 zl -to wycena komleksu bdynkow w centrum katowic-baj o tym duzo mowil.a reszta-potezne umowy.matka-kghm.specyficzna wiedza biprometunp.w pirometalurgii-jest wyceniana w cyrku sobolewskiego na zero.jurto wg mnie podjaz pod 8-a wtedy technicy pochyla glowy.a po zatym nikt nie musi miec na sile biprometu/pozro
  • Re: Prezes w TVN i C/Z ~ 5 Autor: ~re [83.30.243.*]
    a widzial ktos pany rozbudowy obecnej siedziby? Bedzie niezle
  • Re: Prezes w TVN i C/Z ~ 5 Autor: ~re [83.30.243.*]
    dobry artukul w parkiecie. Wreszcie Baj sie upublicznil to co pisalem kilka miesiecy temu. Teraz kto nie kupil niech zaluje
  • Re: Prezes w TVN i C/Z ~ 5 Autor: ~plekus [77.253.237.*]
    No i owszem........ Artykuł nie jest zły. Dobre jest to że firma jest zdrowa i nie widać żadnych na oko przekrętów wśród zarządu........ Troszkę brakuje mi tu "spekuły" która podciągnęła by kurs na liczbę dwucyfrową ale może się obudzi jak cena będzie już w tych rejonach a wtedy będzie jeszcze ciekawiej. Na pewno jest to spółka którą jak się kupi należało by zakopać na co najmniej 2 lata. Ja tyle nie wytrzymam niestety:-) Ale zamiast trzymać pieniążki na koncie warto kupić bipromet.
  • Re: Prezes w TVN i C/Z ~ 5 Autor: ~kris b [83.9.124.*]
    b.niedobrze-zaczynaja sie juz artykuly i wywiady prezesa w tv-tym samym koncze zakupy tej zapomnianej firmy na ktora sie przypadkiem natknalem.ale projektowanie i nadzor budowlany nad spalarniami smieci-to nowy watek i b.perspektywiczny.zbiezny tez z energoinstalem.dlatego mam obie te spolki-nowe bloki ener, i sparnie smieci to przyszlosc w tym zapoznionym kraju.na koniec roku pewnie dywidenda a za pare tygodni baj oglosi prognoze-wtedy sie pozabijaja o papiery/pozdro
  • Re: Prezes w TVN i C/Z ~ 5 Autor: ~jacenty [79.163.153.*]
    Zgadzam sie ze wskazany spokoj. Odnosze wrazenie ze na Eni podobnie jest zciagany kurs (jak wczesniej na bipromecie) co tez pozytywnie wrozy ;)
    to ze spolka przezywa rewolucje wiadomobylo dla niektorych juz po 6 zl-teraz jest tego potwierdzenie ale nowym i nieznanym watkiem jest temat spalarni.trend zostal zlamany na poteznych obrotach.akcje sa skazane na wzrost-ale sa towarem b.reglamentowanym/pozdro
    kto szuka ksiazkowych formacji izdrowych i tanich spolek-bez zbednej makulatury-to zapraszamy na bipromet.wg mnie spolka dopiero jest miejscu startu.na koniec roku i tak po 15 plus dywidenda a ktos sprzedaje po 8.spolka ma dopiero cwkl 1-jaki to balon.jak na razie to fundamenty i jescze raz fundamenty bez zadnej premii/pozdro
  • Re: Prezes w TVN i C/Z ~ 5 Autor: ~icm [195.116.222.*]
    poniżej 8 się zbiera ................dziękuje.
  • Re: Prezes w TVN i C/Z ~ 5 Autor: ~icm [83.5.139.*]
    ole $$$$$$$$$$$$$$$$$ > 8,50 zł zaczynamy nowe , lepsze czasy dla Biprusia.Przypomnieć Wam cenę emisji akcji ?
  • Re: Prezes w TVN i C/Z ~ 5 Autor: ~Cx [178.36.136.*]
    jaka była ta cena ?
  • Re: Prezes w TVN i C/Z ~ 5 Autor: ~kris b [83.21.192.*]
    debiut byl po 25 zl a glowny wlasciciel-malker-geniusz-pawelek bala wycenial je na ponad 30 zl za szt-a co bylo ptem-wiadomo jak firma rzadza maklery-3 zl i 3 lata bezruchu-ale skonczylo sie[-kto wytrzyma to jeszcze zobaczy cene emisjii-i hstoria zatoczy kolo
  • Jak ? Autor: ~Senior [83.28.255.*]
    jak przyjdą umowy o których pisałeś , moda na misie , i ten milion akcji w obrocie = cuda cuda się tutaj mogą dziac = popatrz garsc akcji sie obróciło i + 12% czy to nie cuda ??? :-)
  • Re: Jak ? Autor: ~kris b [83.9.125.*]
    wg mnie to jescze nie cuda.cwk dopiero powyzej 1.a wszystkie parametry na ten rok beda razy 3 do 2010.spolka nie zadluzona ma na lokatach 6 mln gotowki plus zyski przyszle no i mozna mamusie-kghm.to samo bedzie na kompapie -tylko trzeba dopiac bzgraf/pozdro
[x]
BIPROMET 1,28% 6,34 2015-04-21 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.