dziwne ze na fixie nie było chetnych na akcje po 9 gr wczesniej brali po 14 a po 9 juz nie chcieli . w spółce narazie nic złego sie nie dzieje był spory zysk za 4 kwartał. 9 gr daje kapitaizacje ponizej wk wiec jest dobrze .
W zasadzie to bardzo się ciesze z takiej sytuacji. Po prostu zbiorę po 8gr jak wcześniej mówiłem a jak spadnie np do 4gr dobiorę dwa razy tyle. Giełda jest dla cierpliwych.
kurde, nie miałem racji, te 10 gr tak szybko skubnęli;
ktoś tu na forum miał chyba rację pisząc o tych batonach;
zbierają do wora i wywożą na Cypr czy co?
to sie nie przygladaj tylko kupuj, bo tak taniej spolki fundamentalnie chyba nie ma na calej NC a do tego wiosna, wiec Cerabud musi byc grany, licze na sprzedaz po 25-30gr.
Witam wszechobecnych.
Uważam żę na dzisiaj wystarczy, praktycznie wypłoszono wszystkich niecierpliwych i zaczną się powolne wzrosty tak też myślałem:))
teraz powolny i delikatny skup na 0,11 bez zbędnego rozgłosu, kto ma wyrzucić ten wyrzuci tak jest zawsze giełda to w 70% ludzie niecierpliwi, a do połowy maja w tym tepie to ta spółka i tak urośnie ponad 20gr bez zbędnych wodotrysków.
Jeszcze dziś rozbiorą wam tego batona w 50% jutro cd. Gruby zebrał co jego te 0,09 ustanowiło zwrot i nowy kanał wzrostowy przy silnym sygnale kupna na dziennym czarna duża świeca z odwróconym knotem, po niej rysuje się duża biała świeczka na 60 min sygnał kupna tak więc odwrócenie trendu co zaowocuje dużym wybiciem w górę,
Jutro rozbiorą wam te 0,11 miłego dnia
Pisałem o tym jak było po 9gr za chwilę 11 gr będzie tanio ale dajmy temu czas zobacz jak ktoś subtelnie zbiera z jednej strony zapory z drugiej skubanie cwaniacy :)))
Moim zdaniem sesja udana jutro prawdopodonie zginie to 0,11 na zawsze a po śwętach i w maju powtórka z rozrywi świetnie ktoś to rozegrał
BPC jak pisał Mateusz przy 25 gr wyszyscy go obśmiewali a teraz 0,80 tu także będzie grubo dzisiaj przejrzałem rynek budowlany i tam naprawdę jest wiosenny odpał