nie wiem na jakie info wy czekacie , wiadomo baniak co by nie napisali i tak będzie źle :) hahhahahahha trzeba było brać po taniości jak było a teraz pozostaje już tylko szczekanie :)))no ale wracając do tematu, info mega dobre !!! i uprzedzając baniaka jakby kupowali od mkdelikatesy to mk musi podać komunikat o zbyciu akcji wiec to raczej nie mkdelikatesy tylko słupy na które mks sprzedawał swoje akcje przed licytacją !!!
A dla przypomnienia :
W myśl art. 69 Ustawy o ofercie publicznej, każdy:
kto osiągnął lub przekroczył 5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 33%, 331/3%, 50%, 75% albo 90% ogólnej liczby głosów na WZA spółki publicznej,
kto posiadał co najmniej 5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 33%, 331/3%, 50%, 75% albo 90% ogólnej liczby głosów na WZA spółki publicznej i w wyniku zmniejszenia tego udziału osiągnął odpowiednio 5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 33%, 331/3%, 50%, 75% albo 90% lub mniej ogólnej liczby głosów jest zobowiązany niezwłocznie zawiadomić o tym Komisję Nadzoru Finansowego oraz spółkę, nie później niż w terminie 4 dni roboczych od dnia, w którym dowiedział się o zmianie udziału w ogólnej liczbie głosów lub przy zachowaniu należytej staranności mógł się o niej dowiedzieć, a w przypadku zmiany wynikającej z nabycia akcji spółki publicznej w transakcji zawartej na rynku regulowanym - nie później niż w terminie 6 dni sesyjnych od dnia zawarcia transakcji.
Baniak mi chodziło o MKdelikatesy !!!!! jeżeli sprzedadzą coś z tych akcji które posiadają muszą o tmy poinformować w mysl ustawy któa wymieniłeś Baniaku wiec nie pisz ze oni sypali tylko mks zebrał te akcje z rynku ewentualnie od szwagrów którym wczesniej sprzedał !!! jesteś matacz i tyle i masz tendencje do przekręcania !!!
Następny co bezkrytyxcznie przyjmuje zapisy na Bankierze.
Raport EBI
typ raportu Raport bieżący
numer 3/2011
data dodania 2011-02-07 20:46:06
spółka EPIGON SPÓŁKA AKCYJNA
Informacja dla Akcjonariuszy - zawiadomienie o zbyciu akcji
Zarząd EPIGON SA z siedzibą w Słupsku informuje, że w dniu 7 lutego wpłynęło do Spółki pismo akcjonariusza, MKS Sp. z o.o. z informacją o zbyciu akcji Emitenta podczas sesji giełdowej i zejściu poniżej 5% progu ogólnej liczby głosów w Spółce EPIGON SA .
Podstawa prawna: Art. 160 punkt 1 ust. 2 Ustawy z dnia 29 lipca 2005 roku o obrocie instrumentami finansowymi (Dz. U. z 2005 roku nr 183 poz. 1538)
Osoby reprezentujące spółkę:
Sławomir Stochniałek - Prezes Zarządu
Joanna Bedra - Członek Zarządu
Widzisz tu gdzieś zero akcji bo ja widzę zejśćie poniżej 5 % czyli np 4,99%
Ja widzę to co jest na bankierze i tam widnieje 0 a nie zejście poniżej 5%
Ja za to nie odpoiwadam co widnieje na bankierze, ale mam nadzieję że głupot nikt nie zamieszcza.
Równie dobrze zaraz dojdziemy do tego że wynik netto za 2010 też nie jest wiarygodny.