• JESTEM Z WAMI!!! Autor: ~plekus [109.196.50.*]
    Jestem z wami Panowie. Mam już dość spółek typu Fon i inne badziewia........ Kupiłem za 7,8zł. Może i drogo. Zobaczymy. Pozdrawiam wszystkich
  • Re: JESTEM Z WAMI!!! Autor: ~MM [94.158.233.*]
    To zależy w jaiej perspektywie patrzysz. W średnim terminie z pewnością nie stracisz. Krótkoterminowo niewykluczone że będą jeszcze dołować, ale to mozna wykorzystać do zakupów.
  • Re: JESTEM Z WAMI!!! Autor: ~darol [178.182.86.*]
    Bipka chyba znowu puszczają, baton zniknął, zauważyli że chętnych na sprzedaż nie ma
  • Re: JESTEM Z WAMI!!! Autor: ~kris b [83.9.114.*]
    spolka potwierdza wybicie-podobny wykres do krakchemii i bmp ag.ale jeszcze probuja hamowac.pamietajcie-na tej spolce akcje sa policzone-kazda na wage zlota-na koniec roku przewiduje zysk netto-7-10 mln.a mamusia kghm tez ciagnie i tak na 300zl/pozdro
  • Re: JESTEM Z WAMI!!! Autor: ~plekus [77.253.237.*]
    Oj, nie zapowiada się obiecująco. Na szczęście nie wszedłem w spółkę na całość i mogę dokupić. Oby się tylko opłacało:-)
  • Re: JESTEM Z WAMI!!! Autor: ~plekus [109.196.50.*]
    Niestety nie widać kontynuacji wzrostów. Mam nadzieję, iż poniżej 7 zł. nie spadnie. Tam planuję drugą turę zakupów i mam nadzieję ostatnią. POZDRAWIAM
  • Re: JESTEM Z WAMI!!! Autor: ~MM [94.158.233.*]
    No i kolega już zarabia :)
    Zamknięcie powyżej 8,4 dobrze wróży.
  • Re: JESTEM Z WAMI!!! Autor: ~kris b [83.21.192.*]
    panie prezesie baj mowi pan w wywiadzie ze poszukuje najnoszych technologii budowy spalarni.uspokoje pana jest taka spolka i w dodatku notowana na gpw i co smieszniejsze z pana miasta-katowic-energoinstal sa.do tej pory wybudowal juz w europie zach.kilkanascie spalarni-ma wszystko-technologie.know-how i doswiadczenie.prosze sie zglosic do prezesa eni-stanislawa wiecka-na pewno znajdziecie wspolny jezyk.tytulem ciekawostki powiem panu ze energoinstal wykonuje juz potezne zlecenia dla pana szefowej -kghm.wiec cos was laczy
  • Re: JESTEM Z WAMI!!! Autor: ~jacenty [46.134.111.*]
    Tymbardziej ze ma w planach powstawac duza spalarnia na aglomeracje slaska no i jakos nie wyobrazam sobie zeby katowickie firmy jej n ie stawialy dodatkowo majac tak silne wsparcie jak kghm.Z tego co wiem to jak zwykle urzedasy zawalily i budowa ta moze sie ciut opoznic jednakpocieszajace jest to ze jesli chca kase z unii musza sie pospieszyc do 2013
  • Re: JESTEM Z WAMI!!! Autor: ~kris b [83.9.125.*]
    z wywiadu baja tez wynika ze przejeli 3 male biura projektowe-30 nowych stanowis pracy-kazde kosztowalo z logistyka po 70 tys zl.beda mieli co robic-w kghm z mittalem i projekty spalarn smieci-i ani jednej akcji nie dodrukowali-jest tyle ile bylo.beda walczyc o tenpakiet bali-jego capital p.ma wciaz 10 pr.biprometu-ktorego kurs zrywa sie z lancucha
  • 10% Bali Autor: ~Senior [95.49.186.*]
    a te20 % w wolnym ile realnie obstawiasz bo mysle że to tez ktoś od jakiegoś czasu zbierał .........
    jak obstawiasz bedajeszcze blokowali czy juz ruszy
  • Re: 10% Bali Autor: ~plekus [109.196.50.*]
    mi się wydaje że w przyszłym tygodniu należy wyskoczyć z tej perełki i wskoczyć na interferi............ Spółka bliźniaczo podobna............
  • Re: 10% Bali Autor: ~re [83.30.243.*]
    ty to jestes jakis lepszy przyglup ale co mozna zrobic na kazdym watku cos takiego sie pojawia
  • Re: 10% Bali Autor: ~kris b [83.9.113.*]
    zobaczcie kto zasiada od lipca ub.roku w rn bipromet-tajdus-szef rn tauron sa-ciekawi ludzie tu sie kreca.wg mnie niedlugo przyjda infa z zakupach akcjii przez kierownictwo firmy-pewnie juz kupuja-ale z czasem musza poinformowac rynek/pozdro
  • Re: 10% Bali Autor: ~re [83.30.226.*]
    kierownictwo juz dawno ma kupione i tak np. Baj po 10 groszy a po wezwaniu to mu zostalo ok 3.4 %. Poza tym KGHM bardzo niechetnie patrzy na takie zakupy. Ponadto jesli mieliby kupowac to zrobiliby to na poziomie 5-6 zloty. Przeciez informacje o poprawie w sektorze byly dostepne od kilku miesiecy. Teraz gdy Baj sie uaktywnil w prasie to przydalaby sie informacja o dywidendzie. A poza tym i tak jest dobrze poniewaz wszyscy niecierpliwi zdolali sie pozbyc akcji. Czekamy na przekroczenie 10 w przyszlym tygodniu
  • Re: JESTEM Z WAMI!!! Autor: ~kris b [83.9.118.*]
    okazuje sie ze to nie kghm jest glownym odbiorca uslug i produktow biprometu.jest nim -swiatowy krok stali.potezny konglomerat -arcelor mittal.jego wlasciciej-lakshmi mittal slynie z twardej reki i zelaznej dyscypliny.a oto jakie slowa kieruje do swoich podwladnych-''traktujcie kazdy dolar w czasie kryzysu jakby to byl wasz ostatni dolar'' a po drugie-''zachowujmy sie jak zawodowcy przepojeni troska o skutecznosc''.i ten najslynniejszy hindus z jego imperium zawiera tak duze umowy z malutkim biprometem.nawet nie wiecie co macie-i jak to chodzilo po 6 zl to nie wiem-ja wtedy korzystalem/pozdro
  • Re: JESTEM Z WAMI!!! Autor: ~kris b [83.9.118.*]
    prezes baj ma zupelna racje ze b.jest spolka technologiczna.to czym jest w takim razie energoistal sa.zrodlo wnp.pl.eni w czerwcu rusza z obiektami w porebie -wszystko nowe za ponad 30 mln-spawanie kotlow ener.szwem laserowym.eni ma najwieksze skupisko laserow przemyslowych w europie-najwyzsza technologia a gdzie spalarnie.z ktorych slynie.akcjii na gpw eni nikt nie chce-ale ja tak-zebym nie mowil
[x]
BIPROMET 1,28% 6,34 2015-04-21 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.