• INFO1 PARKIET!! IZOLACJA Autor: ~izzy [84.10.153.*]
    http://www.parkiet.com/artykul/1040355_Izolacja-Jarocin-poprawia-wyniki-finansowe.html
  • Re: INFO1 PARKIET!! IZOLACJA Autor: ~izzy [84.10.153.*]
    czyli co??mozna się domyślac, ze wyjdą na plus za 1Q, ?? Niedługo sie dowiemy.
    zweryfikowałem swój optymizm i wg mnie nierealny ten plus, porównując 1q2010 - nie ma szans! Ale swiatełko w tunelu tli się coraz jaśniej:-))
  • Re: INFO1 PARKIET!! IZOLACJA Autor: ~permar [46.112.4.*]
    Cisza, nic się nie dzieje. Kurs jak był sterowany tak jest nadal... Czyżby pora zmienić okręt ?
  • Re: INFO1 PARKIET!! IZOLACJA Autor: ~xdek [193.43.77.*]
    coż za emocjonujące fixingi na Izolacji!!!
    Jestem pod wrażeniem, animator zbiera z rynku 'kolosalne" ilości.
    chyba juz wszyscy co mieli oddac oddali, cisza tu jak makiem zasiał, animator , pobudka....kup 1akcję , albo nie dzisiaj 2 sztuki, zaskocz wszystkich.
  • Re: INFO1 PARKIET!! IZOLACJA Autor: ~permar [109.243.83.*]
    Wrócą chłopaki z weekendu to może ruszą ten marazm :)
  • Re: INFO1 PARKIET!! IZOLACJA Autor: ~green [178.56.225.*]
    witam po długiej przerwie
    na początek od razu zaznaczę, że już nie posiadam w portfelu akcji izy. wyszedłem dość dawno kiedy kurs chwilowo oscylował na poziomie 1,7. czekałem już wtedy dość długo na jakieś konkretne ruchy i nic się nie działo. pisaliśmy wcześniej że raz na jakiś czas na tych akcjach można zarobić, bo kilka razy w roku jest -była?- tutaj wyrażna zwyżka kursu, nie wiem co jest tego powodem, ale na dzisiaj żadnych takich oznak nie ma. tyle to dziwne, że spółka choć na minusie to jednak znacznie poprawia wyniki i jest szans że ten rok będzie już dobry. z przyzwyczajenia zerkam też na arkusz i kurs i na teraz poddaję obserwacji, nie wykluczam ponownego zakupu ale nie teraz. jest zwyczajnie sporo spółek na których można próbować coś ugrać, a iza takiej szansy na dzisiaj nie daje.
    trzymajcie się dzielnie, może niebawem coś się tutaj zmieni czego wiernemu akcjonariatowi życzę
[x]
IZOLACJA -0,54% 3,67 2025-09-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.