Witam akcjonariuszy. Jak Państwo myślą w którą stronę powędruje kurs na północ czy na południe??
Rokowania jak rokowania na dobrą sprawę nic nie mówią...
Pozdrawiam
przy tak małych obrotach pewnie jeszcze będzie się mielić raz do góry raz na dół, posiadacze akcji cały czas czekają... przyszły tydzień będzie północ...
Cytuję:
"Analitycy DM BZ WBK, w raporcie z 4 lutego, wyceniają akcje litewskiej spółki Avia Solutions Group, działającej w sektorze lotniczym, na 19,3 euro, czyli 75 zł metodą DCF i 19,9 euro, czyli 78 zł metodą porównawczą"
A rekomendacja z dnia 2011.04.01 "kupuj" cena docelowa 90.00 zł
Dlatego uważam, że pójdzie do góry.
Wiem, że zaraz ktoś napisze, że rekomendacje to można o kant d**y...
Pytanie tylko kiedy będą dalsze wzrosty?
Jak napisałem we wcześniejszym poście, jest ogólne wyczekiwanie, sprzedają tylko Ci co muszą.
Taka sytuacja może się nawet ciągnąć do jakiegoś następnego infa.
ja tam poczekam i za mniej niz 80 zl nie sprzedam, dziwie sie tym, ktorzy oddaja za marne szescdziesiat kilka zl, oby naprawde potrzebowali "na juz" tych pieniedzy, bo beda niedlugo zalowac
Można jeszcze zauważyć, że WIG20 kiepsko stoi. Generalnie krótkoterminowo ta spółka musi poleciec jeszcze troszke, zresztą z wieloma spółkami bo w końcu spadki WIGu z jakiegoś powodu muszą być. np. Stochastica (STS) jest poprostu na swoim szczycie musi spaść razem z kursem... itd...