Stockwatch podaje kapitalizację Nwai na 33 milony zeta. na tyle rynek wycenia firmę, w której pracuje 11 osób, w 3 to zarząd, reszta na pół etatu. Majątek firmy to 9 starych laptopów, dwie drukarki i trochę uzywanych mebli, które ustawili w wynajętym biurze. Kpina po prostu...
Ty Pipol to nawet dobry nick masz... Tak się składa że mam bieżący kontakt z NWAI i jeśli mnie kilkuletnie doświadczenie nie myli to firma może i owszem nie jest Goldman Sachem, czy powinno to kosztować 15, 30 czy 100 mln nie wiem, może niech inwestorzy zadecydują ale jeśli chodzi o profesjonalistów, którzy tam pracują to zdaje się że mało osób na rynku ma podobne doświadczenie. No ale wylej swoją frustracje, że wiele osób dochodzi do czegoś a ty pipol jesteś w... no właśnie gdzie. Dajesz Pipol, dajesz
Robokopie gamoniu jeden -sorry ale nie mogę inaczej cię nazwać - jacy profesjonaliści ??? Podaj mi nazwisko jednego chociaż. Kiedyś tam pracowało paru, nawet jednego doradcę inwestycyjnego "dla ubogich" mieli, ale powyrzucali bo na pensje nie mieli. Na stronie w necie wszystkich drukowali, a dziś w zakładce "zespół" jest tylko trójka zarządu i RN. Bo wstydzą się pokazywać tych koziołków matołków co tam "chwilowo" pracują za kieszonkowe. Po za tym żeby było taniej zatrudniają tylko na okres próbny i co 3 miesiące następuje "wymiana frajerów". Potem - jak wywalili wszystkich cokolwiek wartych pracowników - zatrudnili dwóch dziewiętnastoletnich maklerów dwa tygodnie po egzaminie na pół etatu za 600 zeta miesięcznie na okres próbny i tak jest do dziś, to są ci "profesjonaliści". NWAI to taka firma krzaczek, to takie nie wiadomo co, takie byle g...ko, wstyd po prostu że coś takiego istnieje, miejmy nadzieję już niedługo... A kapitalizacja 30 baniek!!!!!! Proncie bardzo jacy wielcy... śmiech i żenada, ot co...
Dnia 2011-04-11 o godz. 23:46 ~pipol napisał(a):
> Stockwatch podaje kapitalizację Nwai na 33 milony zeta. na
> tyle rynek wycenia firmę, w której pracuje 11 osób, w 3 to
> zarząd, reszta na pół etatu. Majątek firmy to 9 starych
> laptopów, dwie drukarki i trochę uzywanych mebli, które
> ustawili w wynajętym biurze. Kpina po prostu...
Co to za bzdury! Czy ty byłeś w siedzibie NWAI? Lokalizacja 1 klas, biuro 1 klasa i zatrudniaja około 25 ludzi. Zobacz sobie na życiorysy i nazwiska osób w zarządzie i radzie nadzorczej! Zapoznałeś się z emisjami obligacji jakie zrobili? Pogadaj zludźmi na profesionalnym rynku finansowym, jesli wogóle masz do nicg dostęp. Zapewne jesteśkolejnym sfrustowanym szaraczkiem, który lubi tylko narzekać i na niczym sie nie zna...współczuję.