11.04. Warszawa (PAP) - Do MSP wpłynęło pięć ofert na zakup 204.000 udziałów stanowiących
85 proc. kapitału Bielskich Zakładów Obuwia Befado, wśród zainteresowanych jest giełdowy
Protektor - poinformowało MSP w poniedziałkowym komunikacie.
i kurs oszalał tłumy inwestorów zauważyły perełkę obrót sięgnął gwiazd pojawił się hiperboliczny wzrost radości nei było końca aż do 17.30 gdy się okazało że to tylko mrzonki były
Zadko uzywam ostrych slow i nie mam zwyczaju nikomu ublizac , ale ty jestes tak durny i prymitywny , ze chyba nawet nie zrozumiesz tego - na tym forum naprawde chyba nikt nie zyczy sobie ogladac tych wysoce merytorycznych i analitycznych wypocin . Zrozum to wreszcie tumanie .
kozaczku !!!Gdy nie ma co do garnka włożyć to nie inwestuje się w giełdowe spółki :Swarzędz,LZPS i inne tylko idzie się nad Wisłok zbierać szczaw.W ostateczności można złożyć papiery do policji w Rzeszowie.
Moc niech będzie z Wami o ufni w twardość podeszwy. Wazelinujcie się dalej wzajemnie. Niestety pozostanę tu by wytykać Wam jaskrę czy tego chcecie czy nie. Niemniej jednak przyznać muszę iż z gigantami słowa i erudykcji mam doczynienia tak zaś Wasz intelekt mierzony poziomem wypowiedzi sięga okienek piwnicznych acz myślę że z wiekiem dojrzejecie o mali słowem
Kozaczek to typ osobnika o nieco skrzywionej psychice , ktorego napedza fakt zainteresowania sie nim przez inne osoby , Chyba nie nalezy zwracac na niego uwagi i dawac mu satysfakcji , pozostawiajac jego posty bez jakiegokolwiek odzewu . Na psychicznych niestety czasami nie ma rady i trzeba ich pozostawic samym sobie . ,
No tak ja psychiczna reszta o zdrowych zmysłach wysokiej yntelygencji i nienagannej dykcji, mówiąc ę ą wychwalają buty na twardej podeszwie ale puki co muszą mieć twardą d... bo puki co obuwie drepcze sobie po palcach