Zarząd Spółki podtrzymuje deklarację uruchomienia platformy Power Price w terminie 26 kwietnia 2011 roku.
Na dzień 29 kwietnia 2011 roku planowana jest publikacja Raportu Rocznego Spółki za rok 2010.
A więc kwiecień należy do nas
To od was zależy czy dacie się wyleszczyć przy 0,4 , przy 0,6 czy 1 zł.
i na koniec najlepsze
Zmiana adresu spółki spowodowana była koniecznością zwiększenia powierzchni biurowej z związku
z rosnącą liczbą pracowników. :)
a więc dzięki naszej spółeczce bezrobocie spada :)
A jak porządnie urośnie(1zł np. ) to będzie jeszcze mniejsze więcej będzie milionerów:)
ojoj nie podniecajcie się tak i nie nakręcajcie tak ludzi. Pamietajcie że to New Connect i niedługo może być zjazd na 0,30. Już przerabiano nieraz takie ruchy.
czytać
Pan Krzysztof Piotrzkowski w wyniku zawartych transakcji zakupu akcji spółki Power Price S.A., po rozliczeniu sesji z dnia 11 kwietnia 2011 roku zwiększył stan posiadania akcji Spółki powyżej 10% głosów na walnym zgromadzeniu Power Price S.A. Po rozliczeniu sesji na dzień 11 kwietnia 2011 roku, Pan Krzysztof Pietrzkowski posiada 1.524.964 (słownie: jeden milion pięćset dwadzieścia cztery tysiące dziewięćset sześćdziesiąt cztery) sztuk akcji spółki Power Price S.A. stanowiących 10,89% w kapitale zakładowym Emitenta.
wysuwać wnioski
i jeszcze na dodatek:)
zamierzam zwiększyć swój udział w ogólnej liczbie głosów w Spółce, a celem tego zwiększenia będzie kontynuacja długoterminowej inwestycji finansowej, za jaką uważam posiadanie akcji Spółki. Z poważaniem (-) Krzysztof Piotrzkowski"
26 KWIETNIA startuje platforma handlowa b2b łącząca producentów i dystrybutorów z klientami końcowymi z pominięciem pośredników. Połączenie sklepu internetowego i giełdy !!!!!!!!!!!!!
a akcji coraz mniej
i dalej
Power Price bazuje na modnej ostatnio idei zakupów grupowych - czyli im więcej firm kupi dany towar, tym jego cena będzie dla nich niższa.
i zwiekszenie zaangażowania
ci co mają powyżej 100.000 niech uważają-płynność niska,ciężko będzie sprzedać,ja zrealizowałem 180% zysku i jeśli nie sprzedacie to też Wam życzę wielu setek % zysku.ale jest za głośno i to mi sie nie podoba, a wskaźniki wykupione
i macie świecę o negatywnej wymowie,uprzedzałem, ze może być już ciężko... z 0,55 na 0,47...a dużych pakietów nie widać na kupno tak jak przy 0,17-0,22 po kilkaset tysięcy.Mimo wszystko uważam, że spółka ok,i za 2,3 lata będzie w okolicach 2 zł