przejrzałem raport i wg mnie ten rok bedzie dobry. wartość ksiegowa akcji w stosunku do 2009 wzrosła ponad 100%, kontrakty na rynku krajowym z ponad 3 do ponad 11 mln zł już w I kwartale tego roku!!! kontrakty zagraniczne na pewno nie zmaleją, bo z tego co przeczytałem maja stałego odbiorcę. poza tym chcą zatrudnic dodatkową kadrę manadzerska, co moim zdaniem oznacza, że działalność i zyski idą w taka stronę, że sam zarząd już tego nie ogarnia ;)
w związku z powyższym, powinno byc git, ale ja tylko leszczem jestem ;) Pozdrawiam!
nie biczuj się. Zwróciłem się do heada, a nie np do Ciebie nie z braku szacunku. Lepiej zwracac się bezpośrednio wtedy większa szansa, ze ktoś odpowie. Dzięki za pomoc.
Jak myślisz co będzie w poniedziałek?.
Jeśli uraziłem to przepraszam.
p.s. Trochę tego waloru mam i ja też chciałbym, żeby było dobrze.
Masz w portfelu kghm?
Dzięki.
pozdr.
moim zdaniem raport bardzo ok.
ale wazniejsza jest informacja o emisji nowych akcji.
1,7 mln sztuk po cenie nie nizszej niz 4,25. moze jakis fundusz wejdzie?
a jesli chodzi o prognozy to mysle, ze wkrotce zostana podniesione, bo mamy juz umow krajowych na 12,7 mln zł, a zagranica nie powinna sie drastycznie zmienic i utrzymac na poziomie +- 10 mln zl.
spoko, nie poczułem się urażony. kghm-u nie mam, czego żałuję. jakieś 45% portfela mam w SNS, tutaj około 30%
leszczem się nazywam bo pewnie mój kapitał wielu by rozśmieszył, ale kazdy inwestuje wg własnych możliwości
co do poniedziałku, może być różnie. trzeba mieć nadzieję, że raport trafi do większej rzeszy chętnych. poza tym zgadzam się z head-em. nie wierzę by puścili 1,7 mln akcji po 4,25 za sztukę w rynek bo byśmy na 20 groszy zjechali biorąc pod uwagę obecne (co mnie dziwi) zainteresowanie spółką ;) dlatego pewniejsze jest że, jak mówi head wejdzie jakiś fund albo Investcon to obejmie. tak czy inaczej, ktokolwiek to kupi, moim zdaniem zechce zarobić minimum 100%, a jeśli tak, kurs 8,50 mamy na dloni, a nie zdziwię się jak polecimy 2x wyżej. ktoś na tym forum pisał o 25 zł/sztuka, a zapytany o konkrety ucichł. wg mnie dobrze to wrózy, pozdrawiam!
Ok zrób własną wycenę i zobaczymy. ze swojej strony ja zrobię własną.
Jak zjedziemy na 20 groszy (cha cha cha cha cha) to byśmy się obkupili jak bąki, to by był interes życia , przy wartości księgowej i perspektywach.
Ale niestety to niemożliwe.
pozdr