Czy zarobiles cos dzieki informacjom od dr Wiktor Wektor??
Czy zarobiles cos dzieki informacjom od Ghostdoga??
Nie musicie nic odpisywac bo mi nie zalezy na wybielaniu sie czy czyms bo jak mowilem juz zadnych AT anie konkretnych info nie bede podawal.
Chcialem wam tylko otworzyc oczy by kolejny analityk mojego pokroju nie dostal kopa w dupe bo wyciagnal do kogos reke.
Odpowiedzcie sobie na to pytanie sami i wyciagnijcie wnioski.
Spoko dzieki. Tez tak uwazam dlatego chcialem sie nimi dzielic. Jak pisalem jestem zasadnym czlowiekiem i zasady to jest cos z czego nikt Cie nie wylesczy i nawet jak z milionera staniesz sie zerem to bedziesz mogl sobie powiedziec ze jestes zerem ale z zasadami i sie nie sprzedaje, a uwierz mi ze sa jeszcze ludzie dla ktorych to jak postepujesz jest wazniejsze niz to co masz w portfelu. Takimi staram sie otaczac i sam tak postepuje.
Zaczeli mnie tu obrazac etc, ja sam do wczoraj nikogo nie chcialem obrazac nawet jak ktos o cos mnie oskarzal. Ale panowie ktorzy rozpoczeli cala akcje przekroczyli granice dlatego przestaj pisac AT na forum. Zal mi najbardziej ludzi ktorzy w jakis sposob wykorzystywali moje analizy by sobie pomooc.
Jeszcze raz was przepraszam ze nie bede udostepnial swoich AT ale zasady sa najwazniejsze.
Musiałem wziąć chusteczkę bo łzy zaczęły mi lecieć kiedy czytałem twojego posta.
Może i nie ubierasz ludzi a może tak. Ja chcę tylko uczulić ludzi żeby potem nie było płaczu. O ktoś dał analizę wygląda że zna się na rzeczy to kupie. A potem będzie płacz i full wątków typu jestem załamana co mam zrobić.
I przestań pisać że robisz dobre analizy gdybyś robił rzeczywiście dobre analizy to byś się z tym nie latał na forum i pokazywał za free żyjemy w takim kraju, gdzie nie ma nic za darmo twoje analizy mają zachęcić do kupna drobnica leci na takie badziewia i pomaga lekko podbić kurs.
Szkoda ze oceniacie ludzi tylko po tym ile maja w portfelach i co moga dla was zrobic, na moje zadnych wnioskow z tego nie wyciagniecie.
Triumfuje za to dr Wiktor Werner moge mu tylko pogratulowac za udana akcje i osiagniet sukces.
Zycze Ci rowniez powodzenia Wiktorze obys zarobik jak najwicej.
Pamietajcie tez ze prawdobodobnie zycie nie konczy sie po smierci a idziemy do jakiegos idealnego swiata (niebo raj jak zwal tak zwal) myslicie ze tam jest gielda i ludzi mierzy sie wartoscia portfela czy tego co maja w sercu. Do zobaczenia po drugiej stronie.
Honor mam w duszy a sile w dloni za dobrym pojde w ogien.....