Coś mi sięzdaje , że dzisiaj odbijamy w górę!!!
Akcji na S w gruncie rzeczy nie jest wiele... a są to ostatnie wolne akcje... reszta poparkowane w worach!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnie hantle ktore zostaly zakupione przez FF zostaly skradzione przez kuriera, przesylka byla nieubezpieczona, stad te dzisiejsze spadki :DDDDD ale spokojne dzisiaj prz okienku z kasa widziano dwoch klientow, ktorzy rozpatrywali zakup karnetu. Jak dojdzie do tranzakcji kurs wystrzeli na fixinhu :DDDDD
Zielonego pojęcia nie masz o tym co piszesz. Jeśli jesteś z Poznania to zobacz o 19.00 dzisiaj jak setki sprzętu zajęte i kolejki do recepcji. Kompletny ignorant.
Zostało 140 000 sztuk akcji na S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo malutko!!!!!!!!!!!!!!!
Tutaj bedzie kosmos, papier odleszczony i gotowy do STARTU!!!!!!!!!!!!
Chyba zaczyamy się piąć w górę... popyt coraz większy... dobry moment na większe zakupy!!
Akcji jest coraz mniej!!!
Leszcze sięwysypały.. pozostałe akcje w silnych rękach!
Akcyjek coraz mniej... wczoraj ich było na S 140 tyś, ... a dzisiaj.... tylko 100 tyś.!!!!!!!!!!!
Niedługo zbraknie papiera i dopiero się zacznie jazda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Coś czuję, że dzisiaj może się zacząć pompowanie FABRYKI FORMY... akcji na S już bardzo mało!!!!!!!!!!!!!!!
Proszęspojrzeć w załączony arkusz zleceń na S:
Czy 0,80 to była promocja nie wiem okaże się ja kupowałem sporo niżej chociaż w tej chwili jest jeszcze niżej no ale trudno trafić w dołek tym bardziej jeżeli ktoś ma nieograniczone możliwości sterowania kursem. Spółka fundamentalnie wygląda przyzwoicie, ma inwestora branżowego, jest investcom z akcjami po 0,80 jest grubas z akcjami w przedziale 0,80-0,90. Ja mam kupione dużo niżej więc mam dużo mniejszy problem niż wymienieni. Za co żyć mam więc spokojnie czekam nadejdzie czas fabryki. PoZdro