• dzisiaj zamknięcie powyżej 7pln Autor: ~rekinek [46.112.109.*]
    a dalej malutkimi kroczkami do ósemki przed wynikami
    po wynikach za 1 kwartał będzie już dwucyfrowo
  • Re: dzisiaj zamknięcie powyżej 7pln Autor: ~rekinek [95.160.123.*]
    w piątek jeszcze sie nie udało ale temat aktualny na poniedziałek :-))
  • Re: dzisiaj zamknięcie powyżej 7pln Autor: ~wajder [80.55.160.*]
    Jak ktoś łyknie te 15 tys papieru, to pewnie tak
  • Re: dzisiaj zamknięcie powyżej 7pln Autor: ~rekinek [95.160.123.*]
    mam wrażenie, że ktoś za wszelką cenę chce utrzymac przez jakiś czas poniżej 7pln
    No bo kto przy zdrowych zmysłach wystawia na kupno pakiet 48.000 akcji a ktos inny jednym strzałem pakuje te 48.000 (spokojnie mozna było to załatwić pakietówką)
    Wcale się nie zdziwię jesli te papiery chodzą od Pana Jasia do Pana Jana

Ale nadal jestem optymista jesli chodzi o rozwój sytuacji na tym papierze
  • Re: dzisiaj zamknięcie powyżej 7pln Autor: adam.1983 [77.253.65.*]
    Też mam takie wrażenie, bo ciągle pojawiają sie większe pakiety na S żeby wystraszyć i tak marna ilość chętnych do zakupu, bo żeby papiery spółki przynoszącej stabilne zyski po rekomendacji z cena na 9zł stały w miejscu albo spadały to nie jest za normalne, chciałem dokupić ostatnio po 7zł trochę, ale sie wstrzymałem może i dobrze, bo dziś dostałem, po 6,74 ale z tego co widzę to może i tak jeszcze za drogo, bo pewnie będzie niżej.
    Sprostowanie 6,84 :P
  • Re: dzisiaj zamknięcie powyżej 7pln Autor: ~DanTheDowner [195.20.110.*]
    Rekomendacja rekomendacją, wyniki wynikami ale po prostu nie ma chętnych na papiery tej spółki, wszyscy z niewiadomych przyczyn omijają ją szerokim łukiem (poza fundami - wtedy był czas żeby wyskoczyć powyżej 7). Wiem co mówie, siedze tu od października, kupiłem pod wyniki. Wyniki super, następne jeszcze lepsze i nic, ani drgnie. Nie wiem co dalej, rozważam wywalenie ale troche jeszcze poobserwuje.
    Kiedyś ktoś się zainteresuje tymi papierami ja tam wole te niż większość pozostałych na rynku przewartościowanych i nadmuchanych balonów, które przy większej korekcie zapewne stracą dużo więcej niż ten papier, nie teraz to może po następnych wynikach pójdzie w góre, ale jak ktoś wchodził w papier spekulacyjnie licząc ze zarobi w kilka dni to ma pecha i rzeczywiście niech sprzedaje i idzie na petrola.
  • Re: dzisiaj zamknięcie powyżej 7pln Autor: ~DanTheDowner [195.20.110.*]
    Też licze, że ktoś się zainteresuje ale ile można czekać? Jakby wreszcie coś zrobili z kasą z emisji, to mogłoby być iskrą pod wzrosty. No może kiedyś, dziś widze, że drobni wywalają. W każdym razie poniżej 6 nie spadnie, jest jeszcze masa ludzi siedzących od emisji.
[x]
BERLING 0,00% 6,95 2023-03-13 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.