Przeczytajcie artykuł i opinie ludzi z okolicy
http://www.krosno24.pl/informacje.php3?id=4733#commAnchor
P. B. Kasprzyk figurował w firmie" Makora Huta Pięknego Szkła I. Chalasz, B. Kasprzyk Sp. J". Nie płacili klientom, upadli- a teraz są na giełdzie.
A czytales ten artykul?? Tytul jest dwuznaczny wbrew oczekiwaniom jest to bardzo dobre info. Chcialbym sobie poradzic tak jak oni. Ile jest osob ktore potrafia uratowac firme ze skraju bankructwa malo tego wprowadzic ja na gielde odzyskac rynek zbytu i calej sytuacji wyjsc z twarza, a upadlosc (potem syndyk podzial majatku etc.) ogłosic najlatwiej i miec problem zglowy. Zazdroszcze im takiego sukcesu bo podniesc sie z dna nie wielu potrafi a z tych co potrafia nie wielu ma tyle sily psychicznej by stawic czolo takim problemom (ilu z was by dalo rade). Prawdziwy szacunek dla MAKORY za wytrwalosc i wiare w siebie. Jest to wzorowy przyklad dla innych jak soobie radzic z kryzysem.
NIE WIEM JAKIE SA ROKOWANIA NIE WIEM JAKIE BEDE NIC NIE REKOMENDUJE ANI NIE ODRADZAM ROBCIE CO CHCECIE.
Dnia 2011-04-08 o godz. 11:21 ~Ghostdog napisał(a):
> A czytales ten artykul?? Tytul jest dwuznaczny wbrew
> oczekiwaniom jest to bardzo dobre info. Chcialbym sobie
> poradzic tak jak oni. Ile jest osob ktore potrafia uratowac
> firme ze skraju bankructwa malo tego wprowadzic ja na
> gielde odzyskac rynek zbytu i calej sytuacji wyjsc z
> twarza, a upadlosc (potem syndyk podzial majatku etc.)
> ogłosic najlatwiej i miec problem zglowy. Zazdroszcze im
> takiego sukcesu bo podniesc sie z dna nie wielu potrafi a z
> tych co potrafia nie wielu ma tyle sily psychicznej by
> stawic czolo takim problemom (ilu z was by dalo rade).
> Prawdziwy szacunek dla MAKORY za wytrwalosc i wiare w
> siebie. Jest to wzorowy przyklad dla innych jak soobie
> radzic z kryzysem.
NIE WIEM JAKIE SA ROKOWANIA NIE WIEM
> JAKIE BEDE NIC NIE REKOMENDUJE ANI NIE ODRADZAM ROBCIE CO
> CHCECIE.
Mądrych ludzi umiejących wyciągać wnioski z tego co czytaja brakuje na tym forum! Szacunek dla MAKORY!!, Dadzą Radę!!!