• Unibep - bankrut Autor: ~Sizi [217.98.72.*]
    Kto ma, niech sprzedaje. Tu to dopiero się dzieje. Dobrze się zapowiadało, a tu nagle taka klapa i jak ciężko info znaleźć w sieci.
    To nieźle poleciała z nami ta białoruska spółka.
  • Re: Unibep - bankrut Autor: ~Marek [89.228.33.*]
    Zaczynz się histeria i sianie defetyzmu i zwątpienia.Spólka jest solidna i stabina tylko papier przestał - na jakiś czas- być grany.Są dwa wyjścia sprzedać - na ogól ze strata- lub nie zaglądać do notowań przez ... .Ja poczekam do wychamowania spadków i dokupię - chyba że pojawią się jakies negatywne informacje /w przypadku Unibepu raczej pozytywne/.Branża jest w tej chwili niemodna i - z wyjątkami- niegrana.
    Proszę jednak, wobec powagi sytuacji, o zaprzestanie histerii - chociaz pojawienie sie jej jest często symptomem odwrócenia trendu.
    Cenne są wpisy o sytuacji spółki a nie stanu emocjonalnego zawiedzionego akcjonariusza.Pozdrawiam.
  • Re: Unibep - bankrut Autor: ~Sizi [83.9.180.*]
    Uff.. Dzięki! Uspokoiłem się. Poczekam na kolejne -20%, dokupię i będę elegancko uśredniony. Spokojnie Sizi. Nie panikuj. Unibep twardy jest.
  • Re: Unibep - bankrut Autor: ~Marek [89.228.33.*]
    SZi pokaz mi ten dołek, to ja sprzedam też a potem odkupię na tym wskazanym przez Ciebie dołku.Piszesz że jeszcze -20% w dół to śmiało sprzedawaj i nie rycz jak odkupisz na tym swoim dołku to co najmniej zniwelujesz swoją stratę.Robiłeś już tek kilka razy?.Jak na tym wychodziłeś?Pozdrawiam.
  • Re: Unibep - bankrut Autor: ~ali [89.250.193.*]
    Daj spokój, koleś SZi sprzedał po 7,4 i teraz ma nadzije odkupić taniej bo tak mu mówią prostackie przepisy giełdowe i jak trend, spadjce noze i inne przepowiedznie. Teraz bezie płakał, wył i nogami przebierał żeby leciało jak najnizej:)

Popatrz na wykres spółki, takich gwałtownych spadków w ostatnich latach było kilka i nagle "niespodziwane" odbicie i strzała w górę, gdzie rosło równe szybko jak spadało.

Zanim kolega SZi się zorientuje żeby odkupić kurs będzie znowu powyżej 9zł:)

To się chyba potocznie nazywa wyleszczanie:)))
  • Re: Unibep - bankrut Autor: malina300 [83.1.81.*]
    Bankrut - to się uśmiałem. Z takim Prezesem nie ma szans. Koleś ma głowę na karku.
  • Re: Unibep - bankrut Autor: ~aaaaaaaaa [83.19.122.*]
    No i kolega Sizi juz sie obsrał, bo jak można było przewidziec juz mu kursik uciekł, odpkupisz po 9zł?:)

Napisz coś jeszcze o bankructwie to na pewno kurs zjedzie na 5ł jak myślałeś:)))
  • Re: Unibep - bankrut Autor: ~Sizi [83.9.103.*]
    ...i o to mi właśnie chodziło ;-)
  • Re: Unibep - bankrut Autor: ~ktoś [95.48.93.*]
    firma ma sie zajebiscie pracuje w niej
[x]
UNIBEP -1,70% 13,86 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.