Kto ma, niech sprzedaje. Tu to dopiero się dzieje. Dobrze się zapowiadało, a tu nagle taka klapa i jak ciężko info znaleźć w sieci.
To nieźle poleciała z nami ta białoruska spółka.
Zaczynz się histeria i sianie defetyzmu i zwątpienia.Spólka jest solidna i stabina tylko papier przestał - na jakiś czas- być grany.Są dwa wyjścia sprzedać - na ogól ze strata- lub nie zaglądać do notowań przez ... .Ja poczekam do wychamowania spadków i dokupię - chyba że pojawią się jakies negatywne informacje /w przypadku Unibepu raczej pozytywne/.Branża jest w tej chwili niemodna i - z wyjątkami- niegrana.
Proszę jednak, wobec powagi sytuacji, o zaprzestanie histerii - chociaz pojawienie sie jej jest często symptomem odwrócenia trendu.
Cenne są wpisy o sytuacji spółki a nie stanu emocjonalnego zawiedzionego akcjonariusza.Pozdrawiam.
SZi pokaz mi ten dołek, to ja sprzedam też a potem odkupię na tym wskazanym przez Ciebie dołku.Piszesz że jeszcze -20% w dół to śmiało sprzedawaj i nie rycz jak odkupisz na tym swoim dołku to co najmniej zniwelujesz swoją stratę.Robiłeś już tek kilka razy?.Jak na tym wychodziłeś?Pozdrawiam.
Daj spokój, koleś SZi sprzedał po 7,4 i teraz ma nadzije odkupić taniej bo tak mu mówią prostackie przepisy giełdowe i jak trend, spadjce noze i inne przepowiedznie. Teraz bezie płakał, wył i nogami przebierał żeby leciało jak najnizej:)
Popatrz na wykres spółki, takich gwałtownych spadków w ostatnich latach było kilka i nagle "niespodziwane" odbicie i strzała w górę, gdzie rosło równe szybko jak spadało.
Zanim kolega SZi się zorientuje żeby odkupić kurs będzie znowu powyżej 9zł:)