• FONECO WARTO? Autor: ~yui [79.175.201.*]
    pod odbicie nie mam akcji prosze o powazne wpisy
  • Re: FONECO WARTO? Autor: ~małolat [213.5.180.*]
    tam więcej kasy jest jak kapitalizacja

Patrowicz do roboty
  • Re: FONECO WARTO? Autor: ~tester [173.233.68.*]
    cięciwa sie napina już czuć
  • Re: FONECO WARTO? Autor: ~DMX [217.153.90.*]
    Mysle, ze niebawem, byc moze po wzroscie o 2 grosze spadniemy o 4 - 5 groszy.
    Wystarczy spojrzec w historie tego smiecia... nota bene nie robiacego w zasadzie nic procz obracania innymi smieciami w celu pozyskania tych smieci ladnie pachnacych (przyp. "PLN").
  • Re: FONECO WARTO? Autor: ~xxx [89.76.36.*]
    Ja kiszę się od sierpnia. Jedyne czego obawiam się najbardziej to nowej emisji za 0,10 groni akcja. No cóź, jeśli do lipca nie przegłosują emisji to myślę, że Patro podniesie kurs. Wcześniej musi zarobić na PCGuard i podpitka pzyjdzie do nas.
  • Re: FONECO WARTO? Autor: ~wungol [77.112.127.*]
    mam to g ówno po 1 zł
    nie widzę szans na odzyskanie kasy
    radzę trzymać się z daleka
  • Re: FONECO WARTO? Autor: ~xxx [89.76.36.*]
    Uziemieni to sa ludzie na Starku i ATSEnergy (tam się łudzą, że po przydziale nowych akcji sprzedadza je po po 3 gronie.... hahahahah 750 mln akcji ATS - spolki, która operacyjnie z dzialalności wyłaczając obrot papierów śmieci Patro ma przychody mniejsze niż sklep monopolowy na Pradze). Na Foneco mam nadzieję, że się odkujemy.
  • Re: FONECO WARTO? Autor: ~kri [81.190.74.*]
    niestety jest to śmieć służący Patrowi do wyciągania kasy od maluczkich. Jak większość jego spółek nic nie robi. Tak jak powiedział kolega wyżej, pucybut by zrobił większy obrót jak by był na NC....
    Jeśli ktoś chce wchodzić to baaardzo ostrożnie pod spekulacyjne wybicie i w momencie wybicia. Wcześniej nie radzę bo takich obiecujących momentów było tu już kilka.
  • NIE WARTO!!! TO SYF... Autor: ~DMX [217.153.90.*]
    Nie wchodżcie w ten syf... nawet podczas odbicia szkoda pieniedzy... Omijajcie wszystkie spólki gdzie zaangażowany jest główny inwestor tego gówna :-)
    OLAC TO!!!
  • Re: FONECO WARTO? Autor: ~YUI [79.175.201.*]
    ODBILO:)
    ZAROBIL PODZIEKOWAL
    TERAZ CWPE I HURTIMEX!!!
[x]
FONECO -11,11% 0,09 2013-12-05 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.