• I co dalej? Autor: ~mm [46.113.117.*]
    Czy ktoś ma jakieś przypuszczenia, przemyślenia w jakim kierunku może podążać kurs.
    Czy można dokonać tu jakiejś analizy technicznej przy tak krótkiej obecności na parkiecie?

Na informację z 05.04 o obsłudze WizzAir na lotnisku w Warszawie nie było jakichś spektakularnych wzrostów, chyba, że ta informacja była już "zawarta" we wzrostach z 04.04.

Obrót nie jest za duży, tak mi się wydaję. Czy mamy teraz realizację zysków?

Czy może idziemy do zamknięcia luki z pn na wt a później wzrosty zgodnie z rekomendacją DM BZ WBK?

C/WK jest wysoka w stosunku do WIG'u, ale nie wiem jak to jest przy spółce z tej branży.
  • Re: I co dalej? Autor: ~korektor [83.10.255.*]
    zwykla korekta a ludzie jak zwykle spanikowali
  • Re: I co dalej? Autor: ~cocolino [83.11.189.*]
    Pewnie teraz spadnie do 60zł - korekta poczym zacznie się piąć w górę. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że spółka ma bardzo małą płynność.
  • Re: I co dalej? Autor: ~mm [150.254.163.*]
    Dziś był jeszcze mniejszy obrót niż wczoraj, więc przy spadkach to chyba dobry znak, czyli po prostu korekta.
    Na wykresie świecowym idealnie zamyka się luka cenowa, o której pisałem wcześniej.
    Więc kurs jutro do góry.
    Co o tym myślicie?
  • Re: I co dalej? Autor: ~coccolino [178.42.135.*]
    napewno musi być korekta ale nie wiadomo jak duża więc popieram
  • Re: I co dalej? Autor: ~korektor [83.29.190.*]
    no i jedziemy w gore, sprzedajacy juz zrealizowali zyski, teraz czas na cierpliwych
  • Re: I co dalej? Autor: ~lol [195.20.110.*]
    ale cos mizerniutkie te obroty...
  • Re: I co dalej? Autor: ~mm [194.116.253.*]
    Mizerniutkie, bo free float tylko 26,89% czyli 1,5 mln, z czego duża część posiadaczy kupiła na debiucie długoterminowo.
    Pierwsze poważne wzrosty już mieliśmy, DT zrealizowali zyski, Ci co kupili na wzrostach nie sprzedadzą teraz, a reszta czeka na dalsze wzrosty.
    Sprzedają Ci, którzy potrzebują kasy.
    Tak się pewnie będzie smarkało aż pokonamy opory ostatnich szczytów.
[x]
AVIASG 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.