gdyby inwestorzy z tym kapitałem co tutaj się obraca wpadli np na GOA to w parę dni byłby wzrost 100 - 200 procent. A tak to kotłuje się tylko tutaj na tym śmieciuchu i marnuje taka kasa
Dnia 2011-04-07 o godz. 12:33 ~rey napisał(a):
> gdyby inwestorzy z tym kapitałem co tutaj się obraca wpadli
> np na GOA to w parę dni byłby wzrost 100 - 200 procent. A
> tak to kotłuje się tylko tutaj na tym śmieciuchu i marnuje
> taka kasa
Brak popytu ,kurs osuwa się pod swoim ciężarem .Typowa przecena waloru ,jeszcze trochę musi zejść ,liczę na 0,51-0,50, wtedy zrobi się ciekawiej .Na razie pod obserwacją .
Z tym osuwaniem nie byl bym taki pewny... kiedy ostatni raz wykres ogladales ??? zobacz sobie gdzie lezy wsparcie. Wsparcie ktore nie zostalo przelamane przez tyle czasu. Skad to 0,50 zl ?? jak to wyliczyles?? jestem bardzo ciekawy....
kto ma kupowac niech kupuje ! Codziennie sobie troszke dobieram :))))))))))
Bo jestesmy na minimach i tylko patrzec jak ladnie kurs odbije ;)
warto miec w portfelu, bo jak ruszy to napewno jak ostatnio duzym pakietem i juz na tych poziomach nikt nie kupi... na 60gr jest ogromne wsparcie i bez negatywnego info nie ma szans zejsc nizej...jesli nadejdzie info to napewno pozytywne, bo spolka jest w trakcie podpisywania nowych duzych kontraktow...tu bedzie min. 300% zysku na poczatek:)
hej ynwestory por roznymi nickami ;-) cos slabo naganiacie i kurs sie osuwa pomimo waszych nieudolnych (bez urazy) prob zablysniecia na forum. Ja wiem swoje i mam juz zapasik na druga dekade maja. Decyduje kazdy sam za siebie. Pozdrawiam!