• można świra do gówy dostać. Autor: ~szczęśliwy [83.26.254.*]
    Państwo Tuska ściemnia,że jest za przedsiembiorczością a na każdym kroku przedsiembiorcą ładuje kłody pod nogi !!!!!

BBIZENNFI 2011-03-16 Energo-eko: Kiedy spolka ma zamiar wyslac do PARP dokumentacje uzupelniona "oświadczenie organu uczestniczącego w procesie wydawania decyzji o pozwoleniu na budowę"? Czy spolka dysponuje takim oswiadczeniem, czy tez moze ono zostac wydane spolce od reki czy tez otrzymanie takiego oswiadczenia wymaga wiecej czasu? Prosze o odpowiedz na obydwa pytania.

Spółka wyśle do PARP uzupełnienie dokumentacji niezwłocznie po jej otrzymaniu od stosownych organów.
    Przewidywany termin jej uzyskania to ok. trzy tygodnie.
    **********************************************************************************************

BBIZENNFI 2011-04-02 "Spółka spodziewa się uzyskania wymaganych przez PARP dokumentów w terminie najbliższych trzech tygodni." Mowa o trzech tygodniach byla dwa tygodnie temu, kolejne opoznienie?

Otrzymanie dokumentów od organów to czynność z zakresu postępowania administracyjnego.
    Oceniając wymagania PARP Spółka uznała, że nie powinno stanowić problemu ich uzyskanie i podała przybliżony czas na to potrzebny.
    Kwestia terminów w postępowaniu administracyjnym to coś na co Spółka może tylko starać się mieć wpływ.

Poz.
  • Re: można świra do gówy dostać. Autor: ~zbankimuiwdynke [83.29.222.*]
    Jakiś idiota wysyła pretensjonalne zapytania na pb.pl

W końcu się Pan Prezes zdenerwuje i będzie odpowiadał tak jak inni- czyli wcale -np. prezio z Awbud - tam ludzie czekają na odp. od 2009 roku.

Inwestycja jest pionierska, innowacyjna i musi się opóźniać. Co to byłaby za inwestycja w RP , była o czasie.

Same pozwolenia środowiskowe na elektrownie wodne to min. 5 lat, a i tak po rozpoczęciu inwestycji przyjda zieloni i wszystko r.........ą.

W takiej branży siedzimy, widziały gały co brały.
  • to ja wiekszosc zadaje Autor: ~aabbcc [212.49.41.*]
    jestem zapakowany na maxa ale cierpliwosci mi brak... ilez mozna...
    smutna prawda-viatron mial miec kontrakt - nie ma
    biogaz nie ma pelnych mocy
    ozen nie ruszyl i nie wiadomo co tam sie dzieje, czy bylo spotkanie z gw i kiedy przyjada z siemensa
    wodne to porazka
    energo-eko stoi w miejscu i nie wiadomo kiedy ruszy
  • Re: można świra do gówy dostać. Autor: ~Filut [83.26.189.*]
    ~zbankimuiwdynke napisał(a):
    Inwestycja jest pionierska,
    > innowacyjna i musi się opóźniać.

Co ty smalisz - torf już nasi pra pradziadowie umieli produkować.
  • Re: można świra do gówy dostać. Autor: ~szczęśliwy [83.26.254.*]
    Dnia 2011-04-06 o godz. 21:27 ~zbankimuiwdynke napisał(a):
    > Jakiś idiota wysyła pretensjonalne zapytania na pb.pl

W
    > końcu się Pan Prezes zdenerwuje i będzie odpowiadał tak jak
    > inni- czyli wcale -np. prezio z Awbud - tam ludzie czekają
    > na odp. od 2009 roku.

Inwestycja jest pionierska,
    > innowacyjna i musi się opóźniać. Co to byłaby za inwestycja
    > w RP , była o czasie.

Same pozwolenia środowiskowe na
    > elektrownie wodne to min. 5 lat, a i tak po rozpoczęciu
    > inwestycji przyjda zieloni i wszystko r.........ą.

W
    > takiej branży siedzimy, widziały gały co brały.

Ale elektrownie wodne są wyceniane przez anala na 0. więc jeśli coś się urodzi to będzie robiło za premie :))

Zgubiłeś kolego gdyby - (w RP , była o czasie) oczywiście się z Tobą zgadzam bo zdaję sobie sprawę z tego,ze żyjemy w orygilnalnym państwie.

No i co do tych gał które widziały co brały to ja nie mam problemu.Jak mi coś zaśmierdzi to adios amigos.

Pozdrawiam
  • Re: można świra do gówy dostać. Autor: ~ap [77.255.48.*]
    odpowiedź godna ynwestora
  • Re: można świra do gówy dostać. Autor: ~XLATNAHAKU [83.29.147.*]
    :))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.207.103.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
MDIENERGIA 2,30% 0,98 2025-09-19 16:18:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe