• do inwestorów indywidualnych jesze raz! Autor: ~stan [178.182.78.*]
    dzisiejsze nieznaczne przebicie dołem formacji hossy jest ponowną próbą testu wytrzymałości Małych inwestorów na spadki - pytam, kto na rynku wzrostowym wyprzedaje akcje poniżej ceny emisyjnej (13,50 PLN) i odpowiadam wam to fundusze inwestycyjne wyczekując na większe pakiety do kupna manipulują kursem próbując w ten sposób zasiać panikę u małych. Wystarczy przeanalizować wielkość poszczególnych transakcji. Nie dajmy się zwariować.
  • Re: do inwestorów indywidualnych jesze raz! Autor: ~de [109.231.48.*]
    po co kumu syfiasta spolka ,zeby miała przynajmniej strate lub upadlosc to by bylo ok a tak.............
  • Re: do inwestorów indywidualnych jesze raz! Autor: ~bbb [89.72.236.*]
    ja trzymam twardo już za niedługo info o przejęciu Cukrów Nyskich i Odry a także na początku 3Q rusza linia do żelek o wydajności 2t/h :)) Tylko wystarczy cierpliwie czekać:))
  • Re: do inwestorów indywidualnych jesze raz! Autor: ~kte [109.231.48.*]
    kto lubi zelki na zelatynie brrrrrrrrrrrrr
  • Re: do inwestorów indywidualnych jesze raz! Autor: ~Kolo [80.245.182.*]
    A możesz rozjaśnić jak i za co Otmuchów przejmie Odrę w której Kolański ma już conajmniej 25 procent ?
  • Re: do inwestorów indywidualnych jesze raz! Autor: ~bbb [89.72.236.*]
    kto powiedział że musi przejąć 100% akcji, wystarczy pakiet kontrolny, poza tym z tego co pamiętam Jutrzenka ma 21% a Otmuchów ok.5%. Spółka nie wykorzystała jeszcze środków pozyskanych z IPO również niskie zadłużenie spółki pozwoli bez problemu pozyskać kredyt. Trzeba czekać do walnego czyli do 7 maja.
  • Re: do inwestorów indywidualnych jesze raz! Autor: ~ankowy [83.14.9.*]
    dzis 12 zl
  • Re: do inwestorów indywidualnych jesze raz! Autor: ~chris [89.16.87.*]
    nie widzę problemu,kto uważa że syf niech sprzedaje,a kto uważa,że lukier niech kupuje
  • Re: do inwestorów indywidualnych jesze raz! Autor: ~cygan [94.251.200.*]
    dla mni lukier bedzie po 10 zl
  • Re: do inwestorów indywidualnych jesze raz! Autor: ~ccc [149.156.124.*]
    kolego święta racja, nie dajmy sie wystraszyć, spółka miała i tak bardzo dobre wyniki, a te pierdzielenie że syfiasta spółka to niech zachowają dla siebie. Po co wogóle wchodzisz na forum i wkur..asz jeden z drugim bydlaku!!!!! Jak reszcie sie nie podoba to niech sprzedaje i zapomni. Absolutnie nie rozumiem zachowania tego kursu, ale to z tego względu, że kupujący akcje wogóle nie widzą przedsiębiorstwa tylko widzą ten zaj..y wykres i klapy na oczach i wio.... wyniki z kilku powodów były ciutke mniejsze a tu zaraz niewiadomo jakie halo.. ja tam dokupuje jak spadnie niżej, później będzie explosion w góre to zobaczymy... Na sadovaya też było mnóśtwo takich baranów którzy chodzili i wyzywali spółkę, że śmieć sreć pierdzieć.... kupiłem wtedy po 10 bo wiedziałem że jest wartwa o wiele więcej... sprawdź teraz ile kosztuje Pozdro
  • Re: do inwestorów indywidualnych jesze raz! Autor: ~gośc [178.73.48.*]
    Witam Kolegę ccc...
    Zdaje się, że podobnym kluczem wylądowaliśmy na dwóch spółkach, które są perełkami, solidnymi przedsiębiorstwami, z perspektywami i dużym potencjale, tylko równo szorują po dnie... Mam na myśli Otmuchów i Marvipol...Mam nadzieję, że zaraz odbiją, ale jak ruszą...czekamy więc cierpliwie..
  • Re: do inwestorów indywidualnych jesze raz! Autor: ~barok [46.113.179.*]
    Dnia 2011-04-08 o godz. 07:57 ~gośc napisał(a):
    > Witam Kolegę ccc...
    Zdaje się, że podobnym kluczem
    > wylądowaliśmy na dwóch spółkach, które są perełkami,
    > solidnymi przedsiębiorstwami, z perspektywami i dużym
    > potencjale, tylko równo szorują po dnie... Mam na myśli
    > Otmuchów i Marvipol...Mam nadzieję, że zaraz odbiją, ale
    > jak ruszą...czekamy więc cierpliwie..

Koledzy Inwestorzy, to że ta spółka ma olbrzymi potencjał świadczy ujadanie, nie nazwę ... od sołtysa. Wytrwałości
[x]
OTMUCHOW 1,38% 5,88 2025-09-19 14:01:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.