• Orco shit Autor: ~kolo [79.191.94.*]
    blad ze kupilem
  • Re: Orco shit Autor: ~federer [193.201.167.*]
    to jedynie zalezy od tego po ile kupiles i na jak dlugo
    ja swoj zakup uwazam za dobre posuniecie
  • Re: Orco shit Autor: ~Rentier [78.8.79.*]
    Ja też jestem zadowolony bo mam papier od 7,15 E a teraz jest po 9.50 E
    I jest OK.
  • Re: Orco shit Autor: robertbham [94.169.4.*]
    zaden blad to napewno urosnie tylko brac
  • Re: Orco shit Autor: ~shp [83.243.109.*]
    a ja mam piekny wakacyjny pakiet z ceną za akcje 21,50, i tez jestem zadowolony

pzdr
    shp
  • Re: Orco shit Autor: tomtabak [83.18.33.*]
    Ładne ceny macie: u mnie mniej więcej.....
    - 27 zł - 50 %
    - 33 zł - 20 %
    - 40 zł - 30 %
    Ale biorąc pod uwagę ze 5 Euro to było bankructwo a 100 Euro to szczyt wobec braku do dzisiaj dużych emisji akcji to .... powinniśmy zarobić wszyscy.
  • Re: Orco shit Autor: ~pawlos [109.197.43.*]
    To się okaże czy błąd czy nie błąd. Ostanie wybicie było bardzo dynamiczne więc nie dziwi ostatnie odreagowanie. Pamiętajcie, że scenariusz wzrostu nakreślony przez analityka at BZWBK nie został jeszcze zanegowany. Ja tam spokojnie czekam ze średnią zakupu ok 31.
  • Re: Orco shit Autor: ~kolo [83.5.203.*]
    widzicie jaki shit ja dzis nie sprzedawalem juz a to nadal na minusie... najbardziej zalosne sa obroty na tej spolce
    obroty we Francji od kilku dni wieksze jak u nas... chyba nam euro nie sluzy. I co z tego ze u nich w zasadzie nie spada, skoro euro tanieje
  • Re: Orco shit Autor: ~klubbe [109.243.28.*]
    jednak ta spolka to syf i klientela zwlaszcza we francji kurwa godzine to roslo po takich wynikach to sie w pale nie miesci
    jak spadek wartosci euro bedzie szybszy od wzrostow orco we Francji to rzeczywiscie lipton. ...z tego co widac we Francji to chyba jednak wyglada bardziej na skup.
    Wig sektorowy dla branzy tez idzie calkiem niezle w jedynym slusznym kierunku. Spolki deweloperskie odmulaja.. Polnord wczoraj i dzisiaj daje sygnaly kupna...
    Euro tez nie bedzie tylko spadac, odbije sie czasem, wiec jestem dobrej mysli.
  • Re: Orco shit Autor: ~aaa [81.210.22.*]
    nie zapominajmy też o libii i japonii
  • Re: Orco shit Autor: ~Johnnie [89.75.34.*]
    W giełdzie najbardziej cenię to że jest logiczna :))))
  • Re: Orco shit Autor: ~Johnnie [89.75.34.*]
    Wszystko rozumiem, przecież zawsze musi zakręcić, wysadzić, to nie ulega żadnej wątpliwości, ale żeby po takim raporciku godzina wzrostów i 2 tygodnie staczania się ?
  • Re: Orco shit Autor: ~klubbe [77.253.173.*]
    obawiam sie ze tak mozemy sie kisic znowu do wynikow za 1 kwartal a jzu myslalem ze bedzie dobrze a spasc mozemy nawet na 35 zl i potem na 51 zl mocny wzorst dla mnie osobiscie juz dawno powinno to byc przebite

jest to przygnebiajace
[x]
ORCOGROUP 10,29% 4,50 2025-12-03 15:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.