Ładne ceny macie: u mnie mniej więcej.....
- 27 zł - 50 %
- 33 zł - 20 %
- 40 zł - 30 %
Ale biorąc pod uwagę ze 5 Euro to było bankructwo a 100 Euro to szczyt wobec braku do dzisiaj dużych emisji akcji to .... powinniśmy zarobić wszyscy.
To się okaże czy błąd czy nie błąd. Ostanie wybicie było bardzo dynamiczne więc nie dziwi ostatnie odreagowanie. Pamiętajcie, że scenariusz wzrostu nakreślony przez analityka at BZWBK nie został jeszcze zanegowany. Ja tam spokojnie czekam ze średnią zakupu ok 31.
jak spadek wartosci euro bedzie szybszy od wzrostow orco we Francji to rzeczywiscie lipton. ...z tego co widac we Francji to chyba jednak wyglada bardziej na skup.
Wig sektorowy dla branzy tez idzie calkiem niezle w jedynym slusznym kierunku. Spolki deweloperskie odmulaja.. Polnord wczoraj i dzisiaj daje sygnaly kupna...
Euro tez nie bedzie tylko spadac, odbije sie czasem, wiec jestem dobrej mysli.
Wszystko rozumiem, przecież zawsze musi zakręcić, wysadzić, to nie ulega żadnej wątpliwości, ale żeby po takim raporciku godzina wzrostów i 2 tygodnie staczania się ?
obawiam sie ze tak mozemy sie kisic znowu do wynikow za 1 kwartal a jzu myslalem ze bedzie dobrze a spasc mozemy nawet na 35 zl i potem na 51 zl mocny wzorst dla mnie osobiscie juz dawno powinno to byc przebite