• Bipromet: dynamiczne wzrosty Autor: ~weda [178.36.60.*]
    http://www.fxone.pl/analizy/63-analiz-rynek-akcji/11461-bipromet-dynamiczne-wzrosty.html
  • Re: Bipromet: dynamiczne wzrosty Autor: ~gg [83.12.167.*]
    Jazda jazda biła gwiazda.......................
  • Re: Bipromet: dynamiczne wzrosty Autor: ~kris b [83.9.113.*]
    b.niedobrze-ulica dostrzela ta perelke.dla nowych akcjonariuszy-nie myslcie ze jest drogo.8 zl na akcje to jest wyceniany sam kompleks biurowcow z dzialka w katowicach na ok.1.5 ha.a reszta-potezne nowe kontrakty.nowy wlasciciel od roku-kghm i unikatowa wiedza i doswiadzczenie tej spolki np.w pirometalurgii-jest wyceniane do tej pory na zero.zgadijcie kto bedzie projektowal i nadzorowal budowe nowego piecazawiesinowego na 1.7 mld zl-decyzje juz podjeto przy ryku zwiazkow zawodowych.to jest oczywiscie nowa inwestycja kghm-spolki matki/pozdro
  • Re: Bipromet: dynamiczne wzrosty Autor: ~pg [62.87.192.*]
    Też liczyłem na zakup poniżej 6,50 ale cóż, spóźniłem się, teraz czekam na dwucyfrówkę, pozdro.
    zobacz re tyle razy pisalismy jak tani jest bipromet i wystarczyla iskra-a ze akcji nie ma to zabijaja sie o nie.nawet kghm juz nawet zaczyna zarabiac-przeciez rok temu brali po 7.5.coraz wiecej ludzi przekonuje sie do tej zapomnianej spolki.ktorej praktycznie nie ma w mediach.maja sie czym chwalic-a cicho siedza.powod-bo bez roglosu kupowali po dolach-ale rynek juz dostrzega jego potencjal/pozdro
    no to jutro koledzy z mojego biura beda mi dziekowac ze sie mnie posluchali.najlepsi byli maklerzy-jak sladalem zlecenia kupna na bipromet to mieli rozszerzone zrenice i prosli o powtorzenie nazwy spolki 3 razy-spolka totalnie nawet dla nich nie znana-a to przeciez zawodowcy rynku i kto kogo ma tu nauczac
  • Re: Bipromet: dynamiczne wzrosty Autor: ~jacenty [79.163.151.*]
    Dziwi mnie to ze rzeczowa dyskusja tu na forum - glownie Twoja i Re przez dlugi czas nie sklaniala nikogo do jej kupna , mnie wystarczyl jeden Twoj argument , analiza spolki i od razu kupuje wiedzac ze dobrze robie.Z tego miejsca jeszcze raz dzieki kris.Teraz czekajmy na Eni.
  • Re: Bipromet: dynamiczne wzrosty Autor: ~re [83.30.218.*]
    wystarczyly publiczne wystepy Baja. Moze teraz bedzie sie czesciej chwalil i zapomni obiecanki z Debowych tarasow. A tak swoja droga to nie myslalem ze bedzie taka ekslozja teraz. Liczylem na wzrosty po wynikach Ikw. To po wynikach bedzie sie dopiero dzialo a konkursow pieknosci bedzie cztery. I czekamy jeszce na inwestycje KGHM
  • Re: Bipromet: dynamiczne wzrosty Autor: ~kris b [83.21.195.*]
    zobacz re na wpisy-przeciez dalej widac ze nie ma nowych ludzi ta spolka to dalej widmo.ale wystrzelila z predkoscia pocisku bo dlugo nie mozna bylo ignorowac inf plynacych ze spolki.spolka matka kghm po 190 zl a jej biedactwo-stalo po 6 zl i mamy pocisk.dzis praktycznie przxemielil sie caly free-float-wymienil sie caly wolny akcjonariat i nawet juz kghm juz zarabia.tez mam nadfzieje koledzy ze nasz energoinstal tez w koncu ruszy z kopyta bo tez przysnal.co radzisz dalej re-bo mialem spolki predkosci pocisku a potem bylo roznie i mocno bujalo-choc spolka ma b.mocne fundamenty i jest b.bliska zmiany trendu od 3 lat /pozdro
  • Re: Bipromet: dynamiczne wzrosty Autor: ~re [83.30.218.*]
    nie ma nowych wpisow poniewaz nie ma co komentowac. Kometarze zaczna sie gdy Bipromet bedzie kasowal za wykonane zlecenia i informowal o nowych. Pamietaj, ze w obrocie jest ok. 1.3 mil akcji a perspektywy ogromne.
    przypomne ze prawie rok temu-przypadkiem zbiegly sie dwie rzeczy.kghm oglosil wezwanie na bipromet po 7.5 i skupil 66 pr. a maju podjal decyzje o budowie nowego pieca zawiesinowego za 1.7 mld-sami to sprawdzcie.podejrzewam kto to bedzie go projektowal i nadzorowal budowe.kiedys re pisal ze marza od tych specjalistycznych uslug inzynierskich to 10pr.policzcie sami -co tu moze byc a akcjii wg mnie jest mniej niz milon w wolnym obrocie bo odejmuje tych co trzymaja ze strata od debiutu po 25 i jeszcze 3 zl widzieli w biegu/pozdro
  • Re: Bipromet: dynamiczne wzrosty Autor: ~gordon geko [89.77.138.*]
    jutro szaleństwo !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    tylko,że akcji nie ma
  • Re: Bipromet: dynamiczne wzrosty Autor: ~kris b [83.21.212.*]
    kghm -spolka matka biprometu-to 6 na swiecie wydobywca miedzi i 1 srebra.wczoraj padl rekord notowan-191 zl i pewnie pojdzie dalej bo jego konkurenci sa duzo drozsi.bipromet -spolka zalezna kghm-ktora zaczyna wykonywac dla spolki matki naprawde powazne rzeczy-dopiero startuje wydobyty po latach z otchlani niebytu.zobaczcie na umowy np. z mittalem-przeciez to krol stali na swiecie.najbogatszy hindus tez korzysta z uslug biprometu-tu nie ma przypadkow a akcji jest naprawde niewiele/pozdro
    Dzisiaj jazda tylko jaki kierunek?

Kghm w dołku kosztował 20 pln a teraz 192 jak się chce to się da.
  • Re: Bipromet: dynamiczne wzrosty Autor: ~Piotr [83.9.165.*]
    to znaczy ze scenariusz przenosi się na Bipromet z 8 zeta na 80 zł.
  • Re: Bipromet: dynamiczne wzrosty Autor: ~icm [195.116.222.*]
    pogoniłem na otwarciu.Przegrzanie na wskażnikach,Ale myślę o odkupieniu około 7,50
  • Re: Bipromet: dynamiczne wzrosty Autor: ~warren bar [89.76.62.*]
    Myśleć możesz ale według mnie nie ma szans na odkupienie po tej cenie.
    Wycena to tylko niecałe 50 baniek.
  • Re: Bipromet: dynamiczne wzrosty Autor: ~darol [178.183.190.*]
    I to mi się podoba zebrać od wystraszonych plus stopy i jazda na szczyty.
  • Re: Bipromet: dynamiczne wzrosty Autor: ~soufiane [89.75.115.*]
    zbieranie az do dolnych widelek :)
  • Re: Bipromet: dynamiczne wzrosty Autor: ~darol [178.183.190.*]
    Inni dobrali i są zadowoleni sprzedający załamani
  • Re: Bipromet: dynamiczne wzrosty Autor: ~icm [83.5.145.*]
    do Warren bar ..........spadło do 7,43 , odkupiłem pakiecik ( średnia około 7,66 ) sprzedany na otwarciu 84 grosze x mój pakiecik w mojej kieszeni.Spółka b.dobra i będzie grana. Rano RSI w okolicach 90 .........czyli był sygnał sprzedaży.
  • Re: Bipromet: dynamiczne wzrosty Autor: ~kris b [83.9.117.*]
    wg mnie wybicie potezne natapilo-tez myslalem zeby rano wywalic i stac sie day-traderem i ladnie bym zarobil.ale po zastanowieniu nic nie robie-spolka skazana na wzrosty-ale z korektami-dzisiaj b.ladnie sie zachowala.nie wiem jak ty icm ale technicznie tu wyglada na zmine trendu i ta b.gwaltowna ale sa za wysokie obroty.po stopniowym wygasaniu day-traderow-tylko up-ale wlalbym wolniejszy i spokojniejszy trend-serce nie h...dwa razy nie staje/pozdro
  • Re: Bipromet: dynamiczne wzrosty Autor: ~kris b [83.9.123.*]
    czy to przypadek ze potezny kghm i swiatowy krol stali-indyjski mittal-zainteresowali sie takim malutkim biprometem-nie.towarzysze z nkvd-ci zelazni przyjaciele ludu-nigdy nie wierzyli w przypadki-a kto sie nie zgadzal-mial tance na lubiance.tworca czk-feliks dzierzynskimawial-faktem jest ze podczas rewolucji bolszewickiejniejednego trutnia trzeba bylo rozmienic na drobne.dla nich przypadkow nie bylo
  • Re: Bipromet: dynamiczne wzrosty Autor: ~gordon geko [89.77.138.*]
    bardzo ładnie to wygląda ,skorzystałem dzisiaj z korekty ,żeby dobrać
    KGHM zaprosił BIPROMET do światowej ligi a ja mam zamiar na tym zarobić
  • Re: Bipromet: dynamiczne wzrosty Autor: ~icm [195.116.222.*]
    Dzisiaj dzień spółki na literę B......................................BMP
    w 2 dni wymienil sie akcjonariat-zobaczcie na s-akcje zniknely nikt duzych ilosci nie wystawia-jesli polowa ludzi te akcje zakopie na dluzej-kupujacy beda mieli nie lada problem/pozdro
[x]
BIPROMET 1,28% 6,34 2015-04-21 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.