• Wymieńmy się doświadczeniem: Dobre i tanie oprogramowania dla MSP Autor: ~LidiaEliza [46.134.107.*]
    Jeśli macie jakieś uwagi, doświadczenia, czy rady związane z oprogramowaniem dla małych i średnich przedsiębiorców, to jest dobre miejsce, żeby się nimi podzielić.
    Chętnie się przysłucham i skorzystam z Waszych doświadczeń. Może mnie tez uda się dorzucić swoje 3 gr, które się komuś przydadzą.

Moja siostra zakłada firmę, jakie oprogramowanie powinna wybrać? W internecie można znaleźć mnóstwo aplikacji, ale żeby było tanio, są to w większości pojedyncze narzędzia, a mnie by chodziło ca całościowy pakiet. Czy macie jakieś pomysły?
    pozdrawiam
  • Re: Wymieńmy się doświadczeniem: Dobre i tanie oprogramowania dla MSP Autor: ~annibaz [77.252.67.*]
    Sam korzystam z aplikacji "taskbeat" Jest to naprawdę ciekawy program pozwalający usprawnić organizację pracy. Aplikacja pozwala kontrolowanie realizacji zleceń i budżetów oraz postępów w realizacji konkretnych zadań, dzięki czemu ułatwia małym i średnim zespołom na zorganizowaną pracę i wspomaga lepszą efektywność

Jak na swoją funkcjonalność uważam, że jest dosyć tania i warta nabycia. Wcześniej warto jednak skorzystać z 30dniowego darmowego okresu próbnego, by zapoznać sie z nią i stwierdzić czy jest to rzeczywiście to czego potrzebujemy
  • Re: Wymieńmy się doświadczeniem: Dobre i tanie oprogramowania dla MSP Autor: ~Changbo [193.164.255.*]
    Dałbym sobie spokój z darmowymi programami - miałem kilka nieprzyjemnych przejść. Sam korzystam z programów z serii Infor System i nie narzekam. Są dość proste w obsłudze, cały czas aktualizowane i jeszcze mnie nie zawiodły :)